loader

Ивко Ганчев: Искаме по-голяма отдаденост от играчите

“Берое е стабилен клуб, който продължава да функционира нормално", каза спортният директор на заралии

  Спортният директор на Берое Ивко Ганчев бе категоричен, че въпреки “някои зловредни слухове в последно време, както и свободни интерпретации в медиите”, клубът от Стара Загора остава стабилен и коректен не само към играчите, но и към всичките си контрагенти. 

 
“Берое е стабилен клуб, който продължава да функционира нормално, което може да бъде потвърдено от всички служители и футболисти. Нямам никакви поводи да се съмнявам, че тази стабилност е пряко застрашена от каквото и да е. Държа да подчертая това и да изтъкна, че всички в ръководството имаме сериозни изисквания. Искаме повече от отбора не само като резултати, но и най-вече като демонстрация на по-голяма отдаденост”, каза Ганчев пред “Мач Телеграф”. 
 
 
“Феновете ще се върнат на стадиона само, ако видят онова раздаване и онази непримиримост, която винаги е носела успехи на нашия клуб. Това, което видяхме и срещу ЦСКА 1948, е далеч от стандартите, на които ни се иска да се представя отборът. Някои от играчите трябва по-сериозно да се борят за мястото си при нас. Още повече, че има и такива, чиито договори изтичат”, добави Ганчев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки