Фенове на Беласица скочиха срещу освобождаването на Саша Симонович

Вижте подробности

Фенове на Беласица скочиха срещу освобождаването на Саша Симонович

 Не спират вече трети ден коментарите и недоволството от страна на спортната общественост, отнасящи се за внезапното освобождаване на старши треньора на мъжкия отбор на ОФК Беласица Саша Симонович. В официалната страница на  клуба много интелигентни хора и в същия момент верни фенове на Беласица още от детските години по категоричен начин застават зад Саша Симонович, като го определят като много кадърен футболен специалист, който още с идването е преобразил качеството на играта и манталитета на футболистите и за петричкия отбор отново се заговори с добро.

 
„Отговорните хора да ревизират решението си веднага на секундата! Ако не го сторят, лично аз ще очаквам сериозни аргументи за решението им. Феновете в Петрич разбират от футбол и много добре виждат, че Симонович върши чудесно работата си. Очаквам разумът да надделее и Саша да продължи да води отбора, защото ако се стигне до срив, не знам до колко приятна ще бъде реакцията на феновете”, написа известния композитор Светослав Лобошки.
 
Стоян Шаламанов-баща на двама футболисти, единият от които – Илия – е вратар в Литекс Ловеч, а Георги е в Пирин Благоевград, сподели: Както се вижда от коментарите, всички са на мнение, че Саша се справяше добре с работата си. Сигурен съм, че тези дискусии се четат и от отговорните служители за спорта в нашата община. Време е да дадете отговор на въпросите защо Саша Симонович не е вече част от ОФК Беласица и кои са тези, които са взели това колективно решение. Кажете истината, цялата, каквато и да е”.
 
Елизабет и Динков Диневи написаха: „Още миналата година стана ясно, че някой в клуба няма интерес Беласица да играе в професионалния футбол. Футболистите с професионални договори при трансфер носят повече приходи на клуба, отколкото на мениджъра си. При аматьорските договори след края на миналия сезон видяхме какво се случи и кой се възползва от трансферите. Жалко за клуба. Дано не сме прави, но мисля, че нищо добро не го очаква футбола в петрич. Едва ли някога отново треньор като Саша Симонович ще води Беласица”.
 
Стоян Изов също не остана безразличен и написа: „Безумие! Каква вина има Симонович. Отборът създаваше много голови положения, играеше и грамотен футбол. Видяхме се със Симонович преди мача с Пирин Разлог и си поговорихме. Беше много позитивно настроен и уверен, че ще гоним промоция за влизане във втора лига. Изпускаме много добър треньор”.
 
Георги Стойков също сподели: „Този, който е взел това решение, да си подаде незабавно оставката, ако са в множествено число – всички вън!”
 
За пореден път в понеделник преди първата тренировка за седмицата феновете, дошли да наблюдават заниманието, видяха непреклонността и ината на самозванеца Георги  Петров.  След като Саша Симонович се раздели приятелски с досегашните свои възпитаници на терена на стадион Цар Самуил, той беше посрещнат с голямо уважение от агитката на фенклуб Ситизен. Те попитаха  Георги Петров  защо е освободен от поста  Саша Симонович. Отговорът на „големия” ръководител е бил, че  това се дължи на слабите резултати. Феновете реагираха, че това не отговаря на истината и четири кръга преди края на първенството е най-неподходящия момент за смята на треньора. Версията, която разпространява Георги Петров, че още преди седмици кмета е поискал оставката на Симонович, не отговаря на истината. Това бе напълно достатъчно Саша Симонович и представителите на спортната общественост да се уверят, че освобождаването му е лично решение на незаконния ръководител на ОФК Беласица, „спортния мениджър”  Георги Петров.
 
Легенда на Спартак Вн с емоционален призив към феновете на тима

Асен Михайлов отправи ясно послание към всички симпатизанти на отбора

„Соколите“ пробват трима чужденци

Те ще тренират няколко дни с тима

Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки