loader

Илиан Илиев: Неприятно е, че отпадаме, но трябва и късмет (ВИДЕО)

„Който е правил програмата, е можел да я направи малко по-гъвкава“

„През първото полувреме малко повече в завършващата фаза трябваше да сме по-концентрирани.“

Това каза треньорът на Черно море Илиан Илиев след отпадането на своя тим от турнира за Купата на България.

„Моряците” загубиха като гости на Берое с 0:1 и отпаднаха в осминафиналите на надпреварата.

„Второто полувреме се изравни мача и тяхното положение реши срещата. Стана лошо, че загубихме мача и Леандро. Видяхте какви хора влязоха от пейката за Берое и какви при нас. При нас нямаха опит младите момчета. Не трябва да се допуска в такъв мач такава грешка, но няма значение. Някои от младите се включиха добре“, посочи той.

„Леандро каза, че е получил болка в бедрото и паднал, нормално е, доста пътувания се получиха. Който е правил програмата, е можело да я направи малко по-гъвкава. С Левски играем в събота. Ще се приберем в 3 часа сутринта в четвъртък и събота пак играем. Трябва да се мисли. Минаха и конгреси, и други неща, но не се мисли.“

„На мен не ми пречи, че младите влизат, а напротив - радвам се за тях. Някой от тях са и титуляри. Въпросът е, че във футбола никой не го интересува, когато няма резултат, кой е играл. След такава грешка е малко неприятно. Второто полувреме промениха те постройката и се изравни мачът. Откакто съм се върнал в Черно море, имаме 8 мача за Купата и само 1 домакинство. Винаги играем срещу достойни отбори. Неприятно е, че отпадаме, но трябва и късмет в жребия. Трябва да използваме и малкото време, за да се подготвим за мача с Левски. Те показа, че е във възход и от резултати, и като игра. Очаква ни труден мач. Нямаме много вариативност в атака. Ще ни е доста трудно, но се надявам пред нашата публика да се получи хубав мач, пък каквото стане.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки