Кубрат Пулев: Аз съм професор в бокса

"Тренирах с Благой Иванов - Багата за битката с Мир. Той ме подготви много добре"

Кубрат Пулев: Аз съм професор в бокса

Кубрат Пулев е доволен от голямата си победа над ММА легендата Франк Мир. Кобрата успя да нокаутира Мир в главната битка на Triad Combat, което от Triller организираха в Арлингтън, Тексас. Пулев не даде никакви шансове на Франк и беше по-добър от него.

 
Кубрат направи силен дебют и си остави врата за бъдещите събития, които Triller ще правят. Голямата ни звезда споделя, че не му било лесно, защото това си е напълно различно от бокса, а ринга е по-малък и триъгълен.
 
Пред медиите след срещата Пулев сподели следното:
 
Чувствам се страхотно. Не ми беше лесно. Имах дълъг тренировъчен лагер и много спаринги. Чувствах се много бърз и го показах на ринга. Имам много опит в бокса и това е нещото, което правя. Готвих се с много ММА бойци. Аз съм професор в бокса с 15 години опит. В тази битка всичко беше различно.  Ударите, ръкавиците и ринга. Всеки боец може да се пробва в този вид битки и ще победи с добра подготовка. Готвих се с Благой Иванов - Багата за битката с Мир. Той ме подготви много добре. 

Александър Усик е много добър боец и мисля, че може да доминира в тежка категория. Той има много опит и идва от руската школа. Мисля, че Усик ще нокаутира Джошуа във втората битка. Той е боксьор, който е много комбиниран. Той е бърз. Ще видим, може и да не доминира. Не знам. Тежка категория си е тежка категория. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки