loader

Сензациите в пресата: Левски още следи Бабунски, отбори от Втора лига искат играчи на "сините"

Вижте най-интересното от спортните ежедневници

"Мач Телеграф": Левски продължава да следи Бабунски 

Левски не се е отказал напълно от идеята да привлече в състава си национала на Северна Македония Дориан Бабунски. Нападателят продължава да прави фурор в Ботев Враца. Той е следен от човек на "сините" във всеки един мач. В последната среща именно Бабунски донесе победата над Берое (1:0) и вече има 8 попадения на сметката си.
 
Под Околчица обаче имат своите условия, при които биха се разделили с един от най-важните си играчи. На стадион "Христо Ботев" ще поискат определена трансферна сума, заложена в договора на играча, която се твърди, че е на стойност 100 хил. евро.
 
Освен това Левски ще има и сериозна конкуренция за подписа за юношата на Реал Мадрид. Нападателят представлява интерес за още няколко клуба, които са в доста по-добро финансово положение в момента. Един от тях е ЦСКА 1948, а футболистът е следен и от отбори от чужбина.
 
"Мач Телеграф": Отбори от Втора лига напират за играчи на Левски

Сериозен интерес от страна на отборите от Втора лига представляват младите играчи, които Станимир Стоилов показа по време на контролите в паузите заради националните отбори. Тимове от Втора лига разпитват за част от тях и са готови да ги вземат под наем до лятото. Това важи също така и за Георги Александров, който през миналото първенство често влизаше в игра, но след привличането на Гьоко Зайков и Хосе Кордоба, стои предимно на резервната скамейка.

Засега обаче на „Герена“ не бързат да дават отговори на кандидатите. Причината е, че все още не са попълнили селекцията, както искат. Най-сериозно е забавянето на целите, които бяха набелязали от Бразилия. До този момент твърдо в Левски е само една от тях – Цунами.

Актуално

14:00 27/01 Локо Пд - Етър 0:0
15:00 27/01 Пяст - Арда 3:0
16:00 27/01 Лудогорец – Висла Плоцк 2:1
23:00 27/01 Еквадор – Бразилия 1:1

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки