ОФИЦИАЛНО: Пирин и Фийни се разделиха

"Благоевград е прекрасен град, а аз оставам фен на отбора завинаги“, каза специалистът

ОФИЦИАЛНО: Пирин и Фийни се разделиха

Пирин се раздели с мениджъра на представителния отбор Уорън Фийни по взаимно съгласие. Клубът благодари на Фийни за работата и усилията, които положи в последните две години начело на отбора. Под негово ръководство през сезон 2020-21 Пирин стана шампион на Втора лига и се завърна в елита на българския футбол. Пожелаваме на Уорън Фийни здраве и бъдещи професионални успехи!

От своя страна Фийни използва www.fcpirin.com, за да отправи благодарности към ръководството, футболистите и служителите на клуба, както и към собственика г-н Белогур. Бившият наставник на “орлетата” благодари на представителите на медиите, както и феновете на Пирин.

„Искам да благодаря на всички в клуба, с които работих в продължение на две години. Изразявам специални благодарности към всички служителите на клуба, към хората които се грижат за поддръжката на стадиона и терените. Благодаря на администрацията, на изпълнителния директор, на Борда на директорите, на моя щаб, на медийния отдел на клуба, на хората, които осигуряваха условията за това футболистите да се чувстват добре. Благодаря на медиите, с които имахме възможност да работим заедно в този период.

Благодаря на футболистите за усилията, които положиха. Те ме направиха горд и щастлив, след като спечелихме първенството през миналия сезон. Без съмнение това е най-прекрасният момент в кариерата ми на треньор досега.

Искам специално да благодаря на президента на клуба г-н Белогур, който осигури всичко, за да може отбора да се развива, и който ме подкрепяше безрезервно по време на моя престой в клуба. Сърдечно благодаря и на феновете на Пирин. Благоевград е прекрасен град, а аз оставам фен на отбора завинаги“, сподели Уорън Фийни.

Реал Мадрид подаде жалба срещу рефера

Съдията не обърна внимание на обидите към Винисиус на мача с Осасуна

Контузиите започват да връхлитат Левски

Вижте подробности

Играчи от САЩ на проби в клуб от Втора лига

Вижте подробности

Славия загуби основен защитник преди Левски

Вижте подробности

Вратар на Локо Сф в Германия

Вижте подробности

От „Герена“ ще следят изкъсо набелязан до края на сезона

Вижте подробности

Чочев преди Танзания и Азербайджан: Няма слаби съперници

Халфът на Лудогорец остана трети в анкетата "Футболист на годината"

Десподов: Тази награда е огромна чест (ВИДЕО)

"Печеля за трета година, което значи, че има градация в представянето ми", заяви той

Илиан Илиев беше избран за Треньор на годината (ВИДЕО)

Националният селекционер и наставник на Черно море победи Георги Дерменджиев и Ивайло Петев

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки