ОТ МРЕЖАТА: Фенове се подиграват с Михайлов, пращат го да оправи футбола в Аржентина

Вижте как реагираха запалянковците на поредния пост на президента на БФС във Фейсбук

ОТ МРЕЖАТА: Фенове се подиграват с Михайлов, пращат го да оправи футбола в Аржентина

Нескопосаните опити на президента на БФС Борислав Михайлов да отчете някаква дейност и да покаже "възхода" на футбола ни, вече предизвикват само насмешка и подигравки от страна на феновете. Днес Бобката пусна в официалната си страница във Фейсбук новина за подписан някакъв меморандум за взаимодействие с Аржентинската футболна федерация.

Пръв аргументирано за несъстоятелността на това реагира членът на екипа на Димитър Бербатов Петър Величков. "
Михайлов, покажи и другите страници да се види, че това е едно голямо нищо. Non binding memorandum е нещо, според което няма никакви конкретно поети ангажименти. Такива хвърчащи листа мога да ти осигуря ако искаш от където и когото пожелаеш. Пак се кичиш с тенекиени медали брат, пак хвърляш прах в очите на хората. Дай нещо конкретно ако има, че конгреса през Март 2022 наближава, а нищо не си показал още. На празни приказки казани от теб няма кой да повярва повече. Ти конкретните ангажименти, които си поемал към някои клубове ( според информация на самите клубове на които щедро си обещавал) не изпълняваш, камо ли сега с такъв хвърчащ меморандум да направиш нещо. Никой не ти вярва вече. Аз подготвям меморандум за сътрудничество с Междугалактическата Футболна Асоциация на Вселената.", написа той под поста му. 

Далеч по-крайни, обаче са обикновените фенове. "И на ръце да почнеш да ходиш, не можеш да изтриеш греховете си към българския футбол. Омитай се час по-скоро!", смята Пламен Живков, един от доайените сред привържениците на ЦСКА. "Страхотна новина, г-н Боби Михайлов! Това е коледният подарък, за който всички фенове на коженото кълбо в България само си мечтаехме! Дори само заради тази новина, си струваха тези 16 години футболни унижения, които изтърпяхме! Още не мога да го осъзная напълно. От сутринта колеги и приятели от чужбина не спират да ми звънят за да ми честитят тази новина! Такава неописуема чест и гордост за нас, феновете! Просълзих се!", пише Костадин Вълканов.

Безспорният хит, обаче е на Момчил Панталеев. Той предлага Борислав Михайлов да си вземе еднопосочен билет и да замине за Аржентина, като напусне поста си в БФС. "Предлагам ти една страхотна инициатива. Да си вземеш един билет за Аржентина и да отидеш да развиеш футбола им. Нашият вече няма на къде?!?.... И да не забравиш трупата... Много ще ги забавлявате! А на нас изобщо няма да ни липсвате!". От Мрежата 2

Разбира се, не липсват и подмятания на запалянковци за Михайлов и алкохола. "Стига алкохолно повлияни изказвания Ел Фелайни. Пенсията чака, не се мотай. Наздраве!", пише му потребител под името Svetoslav Petrov. "Ясно е, че нямате срам, ясно е, че граници за вашата наглост не съществуват. Оставка. На теб и цялата ти секта в БФС. Оставете младите и кадърни хора да управляват футбола. Достатъчно пари откраднахте, за да ви стигнат за алкохол От Мрежата 3 няколко живота напред. ВЪН и ОСТАВКА !!!", допълва го Atanas Gyurov. "
Пак си сипал в буркана Бобка. Ай наздраве", пише Евтим Славов.

И така в шеги, закачки и подигравки, мина и този пост на Борислав Михайлов. А обществото продължава да си чака промените във футбола, които Бобката обеща след Конгреса на 12 октомври....



Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки