Паро: ЦСКА се нуждае от подсилване на доста позиции

"За съжаление добрите футболисти струват скъпо, но на "Армията" са показвали, че се ориентират добре на трансферния пазар"

Легендарният треньор и футболист на ЦСКА Аспарух Никодимов сподели каква според него е правилната "рецепта" за зимната селекция на отора.

"Изключително важно е да се уточни, че във всеки отбор треньорът най-добре знае на кой играч може да разчита и в кои зони се нуждае от подсилване. Освен това Стойчо Младенов неведнъж е доказал, че умее да избира правилните футболисти, които да пасват на неговата философия", заяви Паро за "Тема спорт".

"През есента представянето на ЦСКА не бе убедително, особено в офанзивен план. Там липсваше изненада, а темпото на атаките бе монотонно. Със сигурност е нужно това поведение да се промени за началото на пролетния полусезон. Ако бъдем максималисти, трябва да кажем, че тимът се нуждае от подсилване на доста позиции, ако иска наистина да е реален претендент за титлата.

Аз обаче съм противник на въртележката, в която във всеки трансферен прозорец се взимат по 5-6 нови играчи. Предпочитам сега да бъдат привлечени 1-2 футболисти, но те да са качествени, да имат какво да дадат на отбора, да повишат класата. Това би бил много по-добър вариант, отколкото да се заложи на количество и запълване на дупки.

За съжаление добрите футболисти струват скъпо, но на "Армията" са показвали, че се ориентират добре на трансферния пазар", каза още Никодимов.

Още от Коментари

В три поредни мача българският тим бе ощетен от съдиите

"Червените" имат всички шансове да отстранят Сейнт Патрикс

Той ще наруши Закона за спорта, ако организира алтернативно футболно първенство

"Сините" имат уникалния шанс за голям пробив в Европа

„Много е хубаво, че повече българи започват като титуляри напоследък“

Мъри Стоилов полека се доближава в митологията на клуба до Гунди

На "Българска армия" имат още много работа

ПАОК не е отбор от най-висока класа, смята натурализираният сърбин

Публиката ще помогне много на стадион "Георги Аспарухов"

Актуално

21:00 11/08 ЛЕВСКИ - ХАМРУН 2:5 след дузпи
21:45 11/08 СЕЙНТ ПАТРИКС - ЦСКА 0:2

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки