eSports залози на една ръка разстояние с мобилното приложение на Bwin

Неслучайно големите битки в различни електронни игри намериха място и в сайтовете за залози

eSports залози на една ръка разстояние с мобилното приложение на Bwin

Едно от най-разпространените хобита - геймърството, се превърна в истинска световна индустрия.

Неслучайно големите битки в различни електронни игри намериха място и в сайтовете за залози.

Един от брандовете, които предлага най-много гейминг събития, е австрийският Bwin. Създаден през 1997 г., той е един от най-популярните в целия свят и е сред водещите по брой абонати. Компанията е сред лицензираните в България, а освен отличния като удобство и управляемост сайт има и много добро bwin приложение от silentbet. Няма и как да е иначе, тъй като всяка една уважаваща себе си компания следи тенденциите и отлично знае, че над 70 процента от хората вече предпочитат мобилното си устройство или таблета пред настолния компютър или лаптоп. Апликацията е достъпна както за Android, така и за iOS.

Изтегляйки я, ще се убедите, че тя работи по много добър начин и функционално наподобява пълната сайт версия. Чрез мобилните си услуги, букмейкърската компания не спестява нищо от опциите за залози за своите потребители. Трябва да имате акаунт в системата на букмейкъра и само да въведете своите детайли за логин в апликацията и да започнете с игрите.

Bwin има и отлична мобилна версия, но когато играете през нея, работата и функционирането й зависят от използвания браузър, докато при приложението не е така. И двете услуги изглеждат по един и същ начин, а също така предлагат идентични услуги. Мобилната апликация на bwin обаче е по-предпочитана от залагащите, поради малките на брой, но съществени предимства, с които разполага - бърз достъп до акаунта и залозите след инсталиране, интуитивен интерфейс с бързи бутони за достъп и бързо зареждане. Малките й недостатъци са, че има процес по сваляне и инсталиране и заема определено място на устройството.

Наред с огромния брой спортни събития и богатия сектор с казино игри, Bwin е един от сайтове, насочили се много сериозно към eSports - електронните спортове.  Тази индустрия се радва на огромна публика, като според последните проучвания, над 2 милиарда души в момента практикуват гейминг по цялата планета. Австрийската компания отдавна предлага на своите клиенти някои от топ заглавията, превърнали се в любими на геймърите - FIFA, Dota, League of Legends, Counter Strike, Overwatch, Starcraft, Call of Duty и други. Във всяка от тях има различен брой опции, на които може да се залага - победител, точки в определена битка и други пазари, свързани с определени специфики на дадената игра. Всеки клиент на сайта може да влезе и да избере сред различните видове игри, които са на тематики като спорт, приключенски, стратегии, военни и т.н. В някои от тях геймърите участват самостоятелно, а в други са в сформирани отбори. Зад самите играчи стоят огромни екипи, големи компании и спонсори, които им осигуряват всичко необходимо, за да се развиват в сферата. Естествено, за да попаднеш в тази индустрия, трябва да имаш хиляди часове с джойстика зад гърба си, с което се превръщаш в професионалист и си изкарваш прехраната с хобито си. Залите, в които се провеждат самите турнири, наподобяват големите футболни и спортни форуми и се радват на огромна публика. Bwin има видеосекция, в която да наблюдавате всяко събитие, а също така и да поставяте прогнози на живо, запознавайки се с досегашния развой на събитията, с информация за играч или отбор или детайлна статистика относно представянето им в предходни сблъсъци.

Със сигурност геймингът ще става все по-популярен, а развитието на букмейкъри като Bwin ще следва тези тенденции и ще предлага все повече заглавия.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки