Звездата на Ботев (Вр): До 5 дни ще е ясно бъдещето ми

Много ми харесва Враца, градът и хората, усещам подкрепата им

Звездата на Ботев (Вр): До 5 дни ще е ясно бъдещето ми

Нападателят на Ботев Враца Дориан Бабунски загатна, че може да си тръгне от северозападния тим. Пред dspot.bg той разкри, че до пет дни ще стане ясно бъдещето му, като новините ще са добри както за него, така и за клуба.

„Реалността е такава, че все още съм футболист на Ботев Враца, но има интерес от други отбори от България и чужбина. Ще видим в следващите пет дни какво ще стане. Мисля, че ще има добри новини за всички“, каза Бабунски.

„Моето желание е Ботев Враца да има успехи тази година. Засега това мога да кажа“, добави загадъчно нападателят.

„Мисля, че в края на първия полусезон показахме много добра игра. Ботев Враца може да остане в първенството, а защо не и да се бори за малко по-високо класиране“, смята той.

„Много ми харесва Враца, не само отборът, а и градът и хората тук. Усещам подкрепата и това е най-важното за един футболист“, разкри националът на Северна Македония.

„Със сигурност е по-трудно да вкарваш голове, когато играеш за по-малък клуб, ако говорим реално. Всички мои съотборници ми помагаха и всички заслужавахме тази статистика за голове“, каза още Бабунски.

„В българското първенство има много добри футболисти във всички отбори. Това ме изненада. Мисля, че шампионатът заслужава да получава уважение в другите държави“, сподели северномакедонецът.

„Получих първата си повиквателна за националния отбор на Северна Македония и това е короната в кариерата ми. Много съм благодарен на Ботев Враца, че ми помогна за този момент от моята кариера“, добави още той.

„Националният отбор на Северна Македония има много силно поколение с много талантливи футболисти. Мисля, че заслужихме второто си място в групата за Световното първенство. Влизаме в мача с Италия с високо самочувствие“, заяви нападателят.

„Със сигурност, ако продължавам с добри игри в Ботев Враца ще получавам още повиквателни за националния отбор. Все пак, мисля, че всеки футболист трябва да е амбициозен и да опитва да играе в по-добри първенства. Където и да отида, ще е добре за мен, националния отбор и Ботев Враца“, сподели Бабунски.

„Бях преди много време в Реал Мадрид. Бях много малък тогава. Сигурно нямам нивото за този отбор. Там са най-добрите футболисти. Престоят там много ми помогна“, каза бившият футболист на „лос бланкос“.

„Аз съм си Дориан Бабунски, не искам да бъда някой друг футболист. Гледам най-добрите футболисти, в момента това е Левандовски и Бензема. Много ми харесва. Преди години ми харесваха Дидие Дрогба и Златан Ибрахимович“, разкри той.

„Вече играх в Испания. Имам като лична амбиция да се завърна в страната и да играя там“, завърши Дориан Бабунски.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки