Efirbet: Кои са най-популярните стратегии при онлайн залозите

Да разчитате само на късмет в спортните залози е неразумно и в разрез с основните правила за честна и отговорна игра

Efirbet: Кои са най-популярните стратегии при онлайн залозите

Да разчитате само на късмет в спортните залози е неразумно и в разрез с основните правила за честна и отговорна игра.

Подобен е и съветът на добре познатата за българската бетинг аудитория платформа Efirbet. На този сайт освен детайлни ревюта за букмейкъри и казина, редовно получавате ръководства от изключителна полезност.

В едно такова ръководство Efirbet разясняват на бетинг ентусиастите колко е важно да не хабят парите си на вятъра, като хаотично и без аналитична мисъл, но най-вече без стратегия поставя своите прогнози на спорт с истински парти. От Efirbet обаче не просто приканват към стратегически подход към спортните залози.

Екипът от специалисти в платформата дори ви предлагат конкретни стратегии за залагане, които да приложите в практиката си. С тях ще увеличите шансовете си за успех и добри печалби. Нека разгледаме най-популярните стратегии за спортни залози според Efirbet.

Стратегия за залози на живо

Същността на стратегията се крие в предимствата на залозите на живо. За разлика от pre-match залозите, тези в реално време са с много по-високи коефициенти. Ето защо опитните играчи избират именно залозите на живо. Друго тяхно предимство е следното: от едно и също събитие, което на практика сте проучили в детайли чрез статистики и четене на новини предварително, можете да спечелите няколко пъти. Шансовете ви за подобен развой на събитията се увеличава, когато букмейкърът, в който залагате, предлага опцията за проследяване на мача на живо. Чрез прякото предаване на практика добивате реална представа и то в реално време за това какво може да се случи в следващите минути.

Стратегия за залози на краен резултат

Изборът на този тип залози е уместен най-вече поради факта, че те са най-популярни, а от там следва и изводът, че са най-многобройни в която и да е бетинг платформа. Основната стратегия тук е избягването на една съществена грешка. Тя е редовна практика на повечето играчи,м избиращи 1x2 пазарът, а именно да избират залози с коефициент 1.20 или дори по-нисък. Макар на пръв поглед подобна тактика – залагането на фаворит – да означава сигурна победа без никакъв риск, всъщност в дългосрочен план тя е сигурен билет към фалита.

Стратегия за залози на двоен шанс

Залогът на двоен шанс означава да приемете за ваша прогноза комбинация от два евентуални изхода от събитието – например, домакинът да спечели и равенство. Най-популярната стратегия за този тип залози е да ги избирате, когато се двоумите, защото ако сте сигурни, че Реал Мадрид ще бие Ювентус, няма никакъв смисъл от двоен шанс. Ако обаче имате известни съмнения, поставете залог за победа за домакина или равенство, когато Реал са с доста добра статистика за последните няколко мача, докато Ювентус – точно обратното – а букмейкърите дават предимство за испанците. Изберете залог гост или равенство, когато Ювентус са с по-добро скорошно представяне и фаворит от букмейкърите, докато Реал имат известни колебания напоследък. Заложете на домакин или гостът да спечели, в случай че двата отбора са със сравнително еднакво представяне в последните си мачове или и двата отбора спешно имат нужда от победа.

Стратегия за залог срещу аутсайдера

Залогът срещу аутсайдерът е рисков, но и доходоносен. Поради високия си риск мнозина играчи предпочитат да направят именно обратното, което вече коментирахме, че не е най-добрата стратегия на света, а именно да заложат на що-годе сигурна победа и да вземат, макар и малка, все пак някаква печалба. Ако се случи точно обратното обаче – аутсайдерът спечели букмейкърът ще прибере сравнително високата стойност на вашия залог (именно защото според вас е бил сигурен) и за да си я възстановите, ще трябва да познаете още 4, 5, а понякога и 6 мача. Как обаче да направим успешен залог за аутсайдер? Ключът тук е добрата предварителна подготовка. Това означава да сте проследили играта на аутсайдера и да имате реални основания да смятате, че в предстоящия мач той ще спечели (например, отборът е сравнително добър, но в момента се намира на дъното на класацията и рискува да отпадне от лигата).

Напомняме ви, че няма такова нещо като сигурна и 100% работеща стратегия. Използването на такава в действителност увеличава шансовете ви за печалба, но пълна гаранция за успех никой никога не може да ви предостави.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки