Беласица стартира контролите си в сряда срещу Марек на Цар Самуил

Петричани продължават с подготовката

Усилено продължават двуразовите занимания на футболистите от мъжкия отбор на ОФК Беласица.

E
динственият футболист, който тренира индивидуално по лекарски указания без топка е Симеон Бояджиев, който, според наставника му Николай Николов, ще бъде запазен и няма да вземе участие в контролните мачове срещу отборите на Марек и дубъла на ЦСКА-1948. Симеон Бояджиев е основен футболист в петричкия тим, ненапразно с постоянните си игри, хъс за победа и желание за качествен футбол, било то на Царя или извън него, не остана незабелязан от феновете и  стана един от техните любимци.

Явно това е впечатлило и наставника Николай Николов, който пое отбора на Беласица пет мача преди края на есенния полусезон и видя, че Симеон Бояджиев наистина е основна фигура в тима. Затова го оставя да се възстанови напълно, защото предстои гореща пролет и битката за първото място ще бъде жестока.

Вече е уточнено, че контролния мач в сряда между отборите на Беласица и Марек ще се играе на стадион Цар Самуил от 14 часа. Информацията бе потвърдена както от наставника на петричкия тим Николай Николов, така и от пресаташето на Марек Константин Соколов.

Вторият контролен мач на отбора на Беласица срещу дублиращия отбор на ЦСКА-1948 е уговорено да се играе в събота, но терена и часа ще станат ясни допълнително, съобразявайки се с атмосферните условия.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки