Монтана направи равен с косовари в контрола

През по-голямата част от двубоя българите бяха по-активни

Монтана направи равен с косовари в контрола

Монтана завърши напарвно - 0:0, с косовския Улпиана във втората си контрола от лагера в Турция. Интересните ситуации в срещата се брояха на пръстите на едната ръка. През по-голямата част от двубоя българите бяха по-активни, но най-опасното положение дойде в 90-ата минута. когато българските защитниците на Монтана трябваше да чистят топката от голлинията си.

Двубоят започна равностойно с атаки и към двете врати, които обаче не бяха особено опасни. В 15-ата минута българският тим поиска дузпа за игра с ръка на футболист на Улпиана в наказателното поле, но съдията остана безмълвен.

До края на полувремето Монтана определено бе по-активният тим и търсеше повече гола, но така и не стигна до нищо опасно. В 33-ата минута Фудил опита удар от дистанция, но крайно неточно. Така двата тима не успяха да си вкарат до почивката и се оттеглиха при резултат 0:0.

През втората част Улпиана заигра с по-сериозната част от състава си, след като през първата играха по-неопитните и изморените играчи. Въпреки това отново родният тим бе по-активният през началните минути на второто полувреме, а в 54-ата Фудил опита шут, но без успех.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки