Берое пусна виртуални билети и за контролата Младост Лучани

Двубоят е насрочен за понеделник (31 януари)

Берое пусна виртуални билети и за контролата Младост Лучани

Берое пусна в продажба виртуални билети и за третата си контрола в Турция срещу сръбския Младост Лучани. Двубоят е насрочен за понеделник (31 януари). Старозагорци вече имаха подобна практика и за двубоите с Оренбург и Днипро-1. Цената отново ще е 10 лева.

"ПФК „Берое“ благодари на всички, които закупиха своите виртуални билети за днешната контролна среща с „Днипро – 1“, както и на онези от вас, които подпомогнаха клуба и чрез обявената банкова сметка! Беройци доказаха своята преданост към любимия отбор в трудния за клуба период. Благодарим ви още веднъж!

Както е известно, „Берое“ пусна в продажба ВИРТУАЛНИ билети за своите контролни срещи в Турция. По този начин всеки желаещ ще има възможност да подпомогне финансово и морално своя любим отбор. Билетите за третата контролна среща в Турция – срещу сръбския „Младост“ вече са в продажба.

Напомняме, че освен това е открита и дарителска банкова сметка към СНЦ „Сдружение за подкрепа на футбола – Берое“, която е още една възможност да бъде подпомогнат любимия клуб. Сметката е с IBAN BG06STSA93000028718966 към Банка ДСК.

Разчитаме на доброто желание на всички да подпомогнат нашия любим отбор „Берое“ с откритата дарителска сметка и виртуалните билети за контролните срещи. Така всеки ще може да даде своя принос за каузата.

Благодарим на всички, които помагат и ще подпомогнат любимия отбор!

Само Берое!" написаха от клуба.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки