Насрочиха нови дати за отложените срещи в НБЛ

Третият етап от сезона ще започне на 9 март и ще продължи една седмица повече

Всички отложени мачове в Националната баскетболна лига при мъжете вече имат насрочени нови дати и часове.

Три от срещите от 16-ия кръг, който предстои през уикенда, ще се играят в следващите дни: Академик Пловдив посреща Ямбол утре, събота (29 януари) от 20 часа, Шумен е домакин на Берое в неделя (30 януари) от 18 часа, а Черноморец и Балкан ще играят в понеделник (31 януари) от 19 часа. Останалите два мача бяха насрочени за 7 февруари: Рилски спортист – Черно море и 5 март: Левски – Спартак Плевен.

Трите отложени двубой от 12-ия кръг ще се играят както следва: Рилски спортист – Ямбол на 9 февруари, Черно море – Спартак Плевен на 17 февруари и Черноморец – Левски на 7 март.

Три са и отложените срещи от 13-ия кръг: Ямбол – Черноморец на 28 февруари, Спартак Плевен – Рилски спортист на 2 март и Балкан – Академик Пловдив на 5 март.

В целия 14-и кръг, който не се изигра по програма, са ясни новите дати за всички срещи. На 2 февруари играят Рилски спортист и Берое, на 7 февруари Черноморец и Спартак Плевен, на 16 февруари е мачът Академик Пловдив – Левски, на 21 февруари е двубоят Шумен - Ямбол, а на 2 март е този между Черно море и Балкан.

От 15-ия кръг отложените мачове са три: Ямбол ще посрещне Левски на 17 февруари, а на 18 февруари ще се срещнат Берое и Черноморец, и Балкан срещу Рилски спортист.

Нови дати има и за някои от срещите от предстоящите 17-и и 18-и кръг.

Заради промените в програмата третият етап в НБЛ ще започне на 9 март, а сезонът ще продължи една седмица повече от предвиденото.

Още от Баскетбол

Тимът от Самоков е на крачка от финала

Българинът най-резултатен за пореден успех в Гърция

"Голдън Стейт" с успех във втория рунд

Вторият двубой е отново в Самоков на 15 май

Далас отказа да се предаде срещу Финис

Баскетболният треньор наговори куп цинизми

Мачът в Арена Ботевград предложи много емоции

Вижте какво съобщиха от надпреварата

Бъкс надвиха Бостън със 110:107

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки