Пардю и Матай зарадваха деца от столични училища

Треньорът и капитанът на ЦСКА с подаръци за малчуганите

В седмицата преди Великден старши треньорът на ЦСКА Алън Пардю и капитанът на тима Юрген Матай, въпреки натоварената си програма, намериха време да посетят две столични училища и да подарят на децата футболни топки и книгата "70 години слава ЦСКА", в която е поместена цялата история на най-успешния български клуб.

Малчуганите бяха приготвили много въпроси към своите любимци, а те отделиха време да се снимат с всеки желаещ и раздадоха купища автографи.

Нидерландският бранител на "армейците", който все още се възстановява от контузия, посети 30-то СУ "Братя Миладинови" и зарадва децата като им разказа как е започнала неговата футболна кариера, през какви трудности е преминал и как се чувства като капитан на "червените". Накрая размени няколко подавания с децата, които стреляха към вратата и получиха поздравления лично от Юрген Матай при всеки точен изстрел.

Наставникът на отбора Алън Пардю бе специален гост в 4-то ОУ "Проф. Джон Атанасов", където на двора го очакваха ученици от половин дузина класове, които първо чуха увлекателната му реч, след което го засипаха с въпроси. Старши треньорът на ЦСКА покани малчуганите да посетят стадион "Българска армия" и да се запознаят отблизо с историята, традициите и успехите на тима ни, както и да се снимат с всички купи, медали и артефакти, които са поместени в "Музея на спортната слава на ЦСКА".

Кампанията ще продължи и през следващия месец, когато звезди и легенди на отбора ще изненадат учениците от някое училище!

Актуално

21:00 11/08 ЛЕВСКИ - ХАМРУН 2:5 след дузпи
21:45 11/08 СЕЙНТ ПАТРИКС - ЦСКА 0:2

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки