Здравко от Ритон: Декларацията срещу Ганчев е глупава

Който плаща, той поръчва музиката, а декларацията на феновете е глупава

Здравко Желязков, по-познат като Здравко от дует „Ритон“, е български поп-певец. От години той е един от най-верните привърженици на ЦСКА. Ето мнението му за случващото се в любимия му клуб пред НОВСПОРТ.

Декларацията на феновете

Глупава, изключително глупава позиция. Според мен тя е инспирирана от чужди интереси на някой друг клуб. Не мога да си представя здравомислещ, обичащ ЦСКА фен, че би тръгнал да протестира срещу ръководството. Защото ако не е това ръководството, клубът просто няма да съществува. Или в най-добрия случай ще изпадне в положението на Левски. Зад сините обаче стои държавата, която за нас е мащеха в последните над 30 години. Затова феновете вместо да се занимават с глупости и някакви хора да ги подвеждат към сваляне на ръководството, да тръгнат и да протестират против държавата, която е изоставила ЦСКА за разлика от всички други софийски отбори.

Напускането на Младенов

Не съм вътре в кухнята на клуба и не мога да съм сигурен дали това е така, защото много хора от ръководството казаха, че думите на Стойчо Младенов не отговарят на истината. Мога да повярвам на Младенов само при условие, че има качествена игра. Откакто Стойчо пое отбора, той не показва абсолютно нищо. При такава продукция е най-добре да замълчи. С изпълнителите, с които ЦСКА разполага, съм сигурен, че всеки друг треньор на тимовете в Топ 6 на Първа лига би останал до последно в борбата за титлата с Лудогорец. Имаме добри футболисти, които обаче дълго време нямаше кой да ги подреди както трябва на терена. Това се видя и в двата мача срещу Славия за купата. Имахме отличен вратар при дузпите и затова ще играем финал.

Гриша Ганчев

На Гриша Ганчев никой не трябва да се бърка. В края на краищата някои хора в нашата държава трябва да разберат, че не живеят в комсомолското време на комунизма. Който плаща, той поръчва музиката. Ако толкова знаят, да изкарат от джоба си пари, да купят клуба и тогава да говорят. След като не дават пари, могат само да аплодират или да не аплодират. Живеем в капиталистически свят и този клуб е частен. Има си собственик, който както иска, така ще го управлява. На който не му харесва, да изкупи акциите на отбора и да започне да налага своята гледна точка. Аз също съм крайно разочарован от резултатите и продукцията на ЦСКА, но казах преди малко каква е причината за тях.

Още от Коментари

В три поредни мача българският тим бе ощетен от съдиите

"Червените" имат всички шансове да отстранят Сейнт Патрикс

Той ще наруши Закона за спорта, ако организира алтернативно футболно първенство

"Сините" имат уникалния шанс за голям пробив в Европа

„Много е хубаво, че повече българи започват като титуляри напоследък“

Мъри Стоилов полека се доближава в митологията на клуба до Гунди

На "Българска армия" имат още много работа

ПАОК не е отбор от най-висока класа, смята натурализираният сърбин

Публиката ще помогне много на стадион "Георги Аспарухов"

Актуално

21:00 11/08 ЛЕВСКИ - ХАМРУН 2:5 след дузпи
21:45 11/08 СЕЙНТ ПАТРИКС - ЦСКА 0:2

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки