Хебър остана без звездата си

Канадецът Брадли Хънтър напусна Пазарджик

Диагоналът Брадли Хънтър и волейболният Хебър Пазарджик се разделиха. Канадският реализатор напуска България и ще продължи кариерата си в чужбина.

Ръководството на шампиона Хебър благодари на състезателя за приноса му към всички значими постижения през изминалите години, като му пожелава много здраве и нови спортни върхове в развитието му.

Хънтър пристигна в Хебър през 2018 година и се превърна в звезда на отбора. Той бе в основата на възходящата градиция на Хебър, който за изминалите четири сезона се превърна в абсолютен хегемон на родното първенство и вече е разпознаваем в Европа.

Канадецът беше главен герой в абсолютно всички успехи, които Хебър постигна през последните четири години както на национално, така и на европейско ниво.

"След невероятния сезон и невероятните четири години в Пазарджик е време да си тръгна. Искам да благодаря на всички фенове в Пазарджик, на феновете от цялата страна, че ни подкрепяхте. Радостен съм, че този сезон успяхме да изиграем толкова страхотни мачове за вас. Пожелавам на клуба и на Пазарджик успех. Разбира се ще гледам. Благодаря ви много", каза Гънтър и се сбогува с Хебър.

Още от Волейбол

Волейболистите се раздадоха докрай пред феновете в "Арена Армеец"

По-късно тази вечер България приема САЩ в зала "Арена Армеец"

Пълните трибуни на "Арена Армеец" не помогнаха на нашите

От 20 часа България излиза срещу Австралия

Мачът с Австралия е довечера от 20,00 часа

Първа победа за "лъвовете" в Лигата на нациите

Срещата с Иран е в София 20,00 часа днес

Подготвени сме, смята либерото на националния отбор по волейбол

Вижте подробности

Актуално

18:00 25/06 Левски - Академия Пандев 3:1

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки