Пуснаха в продажба билетите за волейболната лига на нациите

Зала "Арена Армеец" ще е домакин на мачовете при мъжете и жените

Пуснаха в продажба билетите за волейболната лига на нациите

В две поредни седмици София е домакин на най-комерсиалния турнир за националните отбори по волейбол - Лигата на нациите.

От 21 юни до 26 юни "Арена Армеец" приема мачовете от втората седмица на Волейболната лига на нациите при мъжете с участието на възпитаниците на Николай Желязков.

От 28 юни до 3 юли в същата зала в столицата ще се играят срещите от третата седмица на надпреварата при жените. Дамският тим на България ще бъде воден от Лоренцо Мичели.

Билетите за двата турнира вече са в продажба - онлайн на Eventim.bg и в партньорската мрежа на Eventim в цялата страна. Билетът за един мач е 20 лева. Дневен билет за ден с два мача струва 30 лева. Дневен билет за три мача е на цена от 40 лева. Любим за най-големите фенове ще е билетът "Следвай отбора си" - всички 4 мача на един национален отбор от съответния турнир при мъжете или при жените на обща цена от 60 лева. Турнирен билет за 6-те състезателни дни и всички 16 мача от съответната седмица е на цена от 150 лв. Всички билети, закупени до 31 май, са с допълнителни 10 процента отстъпка.

Деца под 7 години влизат в "Арена Армеец" безплатно. Деца от 7 до 18 години ползват 50% намаление от цената на съответния билет. Входът за хора с увреждания е безплатен, като придружителят трябва да е с билет за съответния мач или мачове.

Мъжкият национален отбор на България ще изиграе първия си мач от домакинския турнир от Волейболната лига на нациите на 21 юни срещу Иран. На 24 юни "лъвовете" излизат срещу Австралия. На 25 юни родните национали играят със САЩ. На 26 юни България посреща Бразилия - №1 в световната ранглиста при мъжете и актуален шампион във Волейболната лига на нациите. Всички български мачове са от 20:00 часа.

Женският национален тим на България ще изиграе първия си мач от домакинския турнир от Волейболната лига на нациите в "Арена Армеец" на 28 юни срещу Доминиканска република. На 1 юли "лъвиците" се изправят срещу Бразилия - финалистки от последните две издания на Волейболната лига на нациите, сребърни медалисти от олимпийските игри в Токио и №2 в света при жените в момента. На 2 юли родните националки посрещат актуалните европейски шампионки от Италия. На 3 юли България се изправя срещу Полша. Всички български мачове са от 20 часа.

Попов: Среброто не е утеха

Треньорът на ЦСКА поздрави Левски за титлата

Николай Желязков: Тези деца играха като мъже

Треньорът на "сините" със силни думи след триумфа

Владо Николов с призив към феновете на Левски

Вижте какво каза президентът на "сините"

Бленджини обяви състава на България за Лигата на нациите

Вижте 30-те избраници на новия селекционер

Левски удари ЦСКА и е на победа от титлата (ВИДЕО)

„Сините“ биха с 3:1 и са пред първи волейболен триумф от 15 години насам

Контузия приключи сезона на Алекс Николов

Вижте подробности

Марица (Пловдив) е шампион на България за десети пореден път

След успех над ЦСКА

Левски с обрат срещу ЦСКА в първия мач от финалната серия (ВИДЕО)

"Сините" изоставаха с 0:2 гейма, но се окопитиха и победиха

Жените на България до 18 г. поемат към Гърция

Тимът на Антонина Зетова във Втора група

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки