Хубчев разкри какво говорят късните голове

Победата на ЦСКА 1948 над Арда не ме впечатли, откровен е треньорът

Хубчев разкри какво говорят късните голове

Старши треньорът на Берое Петър Хубчев сподели след победата с 1:0 над Локомотив Пловдив, че късните голове срещу ЦСКА 1948 и днешния съперник са с доза късмет, но и благодарение на висок морал. 

"Тези хора много пъти са показвали, че си обичат отбора и в тежки времена помагат. Начинът да им се отблагодаряваш е точно такъв какъвто показахме ние. Ако трябва да бъдем честни, гол в 90-ата минута естествено, че има доза късмет. Тактически отборът изигра перфектно мача на базата на това, с което разполагаме и се намираме. 

Има известна доза късмет, но пък от друга страна говори за доста висок морал. Дума, която е малко позабравена. Нито вие, нито някой друг ще ми повярва - само в съблекалнята знаят за какво става въпрос. Ние не можем да попълним групата. Нямаме възможност да прекрояваме. Имаме 10 или 12 момчета, които са здрави и изнесоха цялото първенство. Много такива мачове и ситуации съм имал. Така че победата на ЦСКА 1948 над Арда не ме притесни. Не си правя грам илюзия, че отиваме в Кърджали и ще бием. Аз най-добре знам колко тежко ще бъде и дали ще имаме 12-13 човека да пътуваме до там", сподели Хубчев след мача.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки