Кубрат след успеха: Ще стана световен шампион!

"Имам достатъчно опит", заяви той

Кубрат Пулев призна, че не му е било лесно да постигне победата си над Джери Форест на галавечерта в САЩ. Той посочи, че следващата му цел е да се бие за световната титла и да я спечели.

"Това не е най-необичайният ми мач, имал съм доста мачове - над 300 аматьорски, и много професионални. Имам достатъчно опит. Беше ми трудно, това бе не много удобен съперник, вкарах му много удари. Той не играеше много чисто, непрекъснато се пазех, защото той влизаше много с глава", започна Кубрат пред организаторите след победата.

Запитан дали е имало моменти, когато е мислел, че съперникът му ще рухне, Кобрата заяви: "Това бе моят проблем, не успявах да вкарам много удари. Трябваше да го довърша с много удари, но не беше лесно. Не беше лесен съперник".

"Аз знам правилата, в цял свят са такива. Той знае, той е шампион, а те са, че винаги трябва да има нови ръкавици за всеки. Всеки трябва да носи своето оръжие. Има комисия, тя трябва да позволи. Аз му дадох моите нови ръкавици. Той опита втори чифт, каза, че не са му удобни. Той саботираше мача. За да има мач, казах: "Дайте му моите ръкавици", каза още боксьорът.

“Следващият съперник? Да е по-добър. Ще бъда световен шампион! Ще се срещна с един от топ 10”, добави Кобрата, който записа 29-и успех на профиринга.

 

Актуално

21:00 11/08 ЛЕВСКИ - ХАМРУН 2:5 след дузпи
21:45 11/08 СЕЙНТ ПАТРИКС - ЦСКА 0:2

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки