Байерн се пробва да вземе Дембеле през лятото

Баварците са готови да предложат договор на френското крило

Байерн се пробва да вземе Дембеле през лятото

Барселона все още не е постигнал уговорки за нови договори с Усман Дембеле, Гави и Сержи Роберто. Безсъмнено най-трудно се точат преговорите с френското крило.

Двете страни все още са далеч до договорка, като предстои нова среща за преговори, пише Marca. Все още обаче дата не е определена. Байерн Мюнхен в същото време проявява интерес към Дембеле от месеци и следи много внимателно случващото се с него.

 

Междувременно Барса преговаря за Роберт Левандовски. На „Камп Ноу“ са уверени, че предложението им за нов контракт на Дембеле няма да се различава много от евентуална оферта от страна на баварците.

„Блаугранас“ са в трудно финансово положение и имат таван на заплатите. Това е причината Барса да не може да се мери с ПСЖ, който също проявява интерес към Усман Дембеле.

Факт е, че французинът все още не е подписал нищо и продължава да очаква финалното предложение от страна на Барселона. Това дава надежда на Шави Ернандес, макар че каталунците не са много оптимистично настроени. В Барса са наясно, че не финансови ще са причините, ако Дембеле предпочете да продължи договора си.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки