Борислав Михайлов останал много недоволен от Касай

Унгарецът почти не се появявал в България, камо ли в Бояна

Президентът на БФС Борислав Михайлов е вдигнал мерника на шефа на съдиите Виктор Кашай само няколко месеца след като го назначи. Боби бил бесен на унгареца напоследък, съобщава “Тема спорт”, като причината е, че Кашай почти не се вясвал в централата в Бояна. Нещо повече, унгарецът вес по-рядко бил и в България, което вбесило легендарния вратар. 

Все по-често бившият рефер водил заседанията на поверената му комисия онлайн, вместо да събира членовете й на живо. СК обикновено заседава във вторник. Нарядите на няколко пъти са били изготвяни от помощника му и предишен шеф Костадин Гергинов. Реално към днешна дата Кашай имал по-скоро представителна функция, отколкото реално да прилага действия. 

Унгарецът все още не е ходил на живо на мач у нас. До момента освен пресконференцията при представянето си после даде още само едно програмно интервю пред медиите. Това обаче не попречи на отговорника на ВАР у нас Петър Петров да пише добра оценка на работата със системата. В момента в Бояна тече обучителен курс за млади рефери.

В БФС пък продължават с подготовката на конгреса в петък от 9:30 часа хотел „Маринела“ в София. Както е известно, той няма да е изборен, а ще утвърди бюджет на централата и Изпълкома. Може да има и промени в някои от комисиите. Все още не е ясно кои и колко клуба ще се явят на събранието.

Още от БГ Футбол

Сините събраха над половин милион лева за осем дни

Ето какво пишат от клуба:

Вижте подробностите тук:

Вижте подробности за контролата

Милан Кременович става част от новака в елита

Статистиците смятат, че разградчани със сигурност ще са в един от трите евротурнира

Вижте мнението на ултрасите

"Сините" продават колекционерските билети за 10 лева

Първоначално планът беше сблъсъкът за трофея да бъде преди началото на сезона в Efbet Лига

Актуално

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки