Гъби поникнаха на "Българска армия"

Фенове съобщиха за състоянието на терена на стадиона

Безхаберието на ръководството на ЦСКА намери поредно проявление, алармираха фенове на "червените", пише dir.bg. Те изпратиха на редакционната поща снимки от днес на обяд, на които ясно се вижда как тревното покритие на терена на стадион "Българска армия" дотолкова е неподдържано, че на него са израснали стотици гъби. Дивата растителност на съоръжението обаче не е изключение.

На последния домакински мач срещу "Ботев" (Пд) камерите уловиха как цял сектор на "Армията" е обрасъл с високи поне метър бурени.

Очевидно в клуба съвсем са занемарили грижите за клубното съоръжение, явно очаквайки да стартират наесен строителството на новия стадион. Това обаче няма как да стане преди март месец догодина, а дотогава не е ясно дали домът на ЦСКА ще бъде приведен в що-годе приемлив вид.

"Армейците" се събират за първа тренировка на 6 юни, но все още има още много и все сериозни въпросителни. Най-голямата от тях е кой треньор ще изведе тима за старта на подготовката. В момента все още по документи за такъв се води Алън Пардю, но шансовете му да остане начело са нулеви. Водят се преговори със сръбския специалист Саша Илич, но договор все още не е подписан. Продължава да стои отворена и враждата между ръководството и феновете, които са бесни от аматьорското управление на ЦСКА.

Още от Любопитно/Жълто

Вижте подробности

Вижте подробности

Вижте подробности за скандала

Юрген Матей ще става баща за първи път

Вижте подробности

Агустин Лонгейра със скандални разкрития

Бившата съпруга на Божинов и настояща половинка на Ники Михайлов с предизвикателен фотос

Разградчани изказаха специални благодарности към единия от собствениците на клуба

След победата над ЦСКА

Актуално

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки