СКАНДАЛ: Спортният министър заплашва депутатка

Вижте подробности

Председателят на парламентарната група на "Има такъв народ" Тошко Йорданов пусна на пресконференция запис на телефонен разговор, в който спортният министър в оставка Радостин Василев убеждава със заплахи депутатката Христинка Иванова да се присъедини към отцепниците и да премине в редиците на „Продължаваме промяната”.

Самата тя обаче се е отказала в последния момент.

„Днес е един прекрасен ден, защото преди около час видяхме едни хора, които с поведението  си доказаха, че са предатели. Истината, е че бяхте свидетели на един куп лъжи, без нито един факт. Ние заставаме пред вас с лицата си, за да ви запознаем с факти. Подложени сме на натиск от мутри. Мутрата Василев говори един час”, заяви Балабанов по повод отцепилите се от ИТН.

"Ако няма да се присъединиш към нас, подай си молбата за напускане от парламента. Ще дойда да те видя след 5 минути. Утре ще дойдат хора при тебе и искам да си подадеш молбата за напускане на Народното събрание", заявява Руди.

"Кой си ти, да пращаш мутри в най-демократичната сграда на България - Народното събрание, да плашат депутат да си подаде оставката? Кой си ти с гел на косата и с мръсни пари в джоба, обещани от Кирил Петков и Асен Василев", попита Балабанов.

Щастлив съм че подобен отпадък не е при нас вече, каза Йорданов за напускането от ИТН на Радостин Василев и останалите петима депутати.

„Кога тези петима получиха прозрение на душевен катарзис, когато Трифонов ги изтегли от  коалицията. Защо не излязоха преди това гордо да се възмутят от Слави Трифонов?”, запита Тошко Йорданов, според когото отцепниците, начело с Радостин Василев, са хора алчни за власт.
„Така изглеждат побърканите хора. Това видях и в Мая Манолова, която откачи като влезе в НС”, допълни Йорданов.

„Недоумявам, защо след като всички са виждали толкова злоупотреби, не ме  дадоха до сега на прокуратурата или на МВР и ДАНС, които са в техните ръце, защо чакаха да чуят, че се прекратява тяхното седене във властта”, запита Гроздан Караджов.

„Проблемът на Георги Георгиев, който е с Радостин Василев, е че искаше да бъде мястото на Гроздан Караджов", каза Тошко Йорданов.

"Николай Радулов громи промяната, а сега се е наредил при Радостин Василев. Ние сме седнали тук и говорим с факти. А при тях - нито един факт”, каза Балабанов и подчерта, че парламентарната група на ИТН е била заплашвана от Лена Бориславова.

„Имаше заплаха от Лена Борислава да се кротнем по медиите, за да не отвърже нейните депутатите. Въпросът е те кучета ли са, на синджир ли  са, тя ли задава дневния ред на Народното събрание?”

Още от Институции

Вижте подробности

Вижте подробностите тук:

Вижте какви са условията

Вижте какво може да гледате тук:

Вижте какво може да следите тук:

Бившият спортен министър е на мнение, че ако министрите минат тест за наркотици, поне 5-6 ще изгорят

Директорката на училището пък връчи на всяко дете грамота и книга

Вижте какво пише Руди

Вижте какво каза той

Актуално

13:10 28/06 Димитров - Джонсън 6:4; 2:5 - отказване на Гришо
18:00 27/06 ЦСКА – Сепси 0:4
20:00 26/06 БЪЛГАРИЯ - Бразилия 21:25; 19:25; 22:25

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки