Fibank с атрактивен ипотечен кредит за българи с доход от чужбина

Вижте какви са условията

Fibank с атрактивен ипотечен кредит за българи с доход от чужбина

Fibank (Първа инвестиционна банка) вече предлага на български граждани, получаващи доходи в чужбина, възможността да получат ипотечен кредит с изгодни лихвени условия. Продуктът е предназначен за физически лица, които са самонаети или работят на постоянен трудов договор в държава от Европейския съюз, Европейското икономическо пространство, Швейцария, САЩ, Канада и Великобритания. Ипотечният кредит за българи с доход от чужбина е с атрактивна лихва.

Кредитът може да бъде използван за закупуване на по-голям апартамент в града, за покупката на мечтаната къща в страната или на морския бряг, за придобиването на кокетно студио в любимия планински курорт в България или за погасяване на съществуващи задължения. Специално за клиентите, които искат да рефинансират ипотечен кредит от друга банка, Първа инвестиционна банка ще заплати дължимите разноски за нотариални и държавни такси за учредяването на ипотека, в размер до 1200 лв.

Финансирането с новия ипотечен кредит за българи с доход от чужбина е до 70% от пазарната стойност на имота в левове и евро. Банката предлага дълъг срок за погасяването му – до 25 години, на равни погасителни вноски. При предсрочно погасяване след изплащането на 12 месечни вноски не се дължи комисиона. Кредитополучателите могат да направят и застраховка за защита с услугата „Спокойствие с Fihealth“.

Повече информация за ипотечния кредит за българи с доход от чужбина и другите ни продукти, можете да получите от нашите кредитни консултанти, включително чрез видео връзка, както и на нашия сайт: https://www.fibank.bg/bg/chastni-lica/krediti/jilishtni-i-ipotechni-krediti/ipotechen-kredit-za-bylgarski-grajdani-s-dohod-ot-chujbina

Кралев посочи виновника за нереализираните физкултурни салони

Ето какво разкри той

Всички се обединиха срещу ПП/ДБ заради некадърната стратегия за спорта

Вижте подробности

Във Франция: Службите са готови да гарантират сигурността на Олимпийските игри

Вижте какво заяви вътрешният министър на страната Жералд Дарманен

Огромно признание за българския тенис!

Президентът на ITF връчи награда на България за развитието на детско-юношеския тенис

ВАС потвърди лиценза на Българска федерация по шахмат 2022

Вижте решението и какво заявиха от централата

Нургюл Салимова с нова победа в Рейкявик

Вижте подробности

Манол Иванов: Надявам се, че заедно ще променим нещата

Вижте какво заяви кандидатът за президент на БФС

Делегатите отсвириха екипа на Бербатов

Вижте подробности

Разкритие: Агенти на ДАНС следят Конгреса

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки