НОВО 20: Кайседо бил в Истанбул?

Драмите около нападателя продължават

Казусът „Жорди Кайседо“ продължава да тормози феновете, а и вероятно ръководството на ЦСКА.

Информациите, които се появяват са разнородни и всъщност няма точна яснота къде се намира футболиста в момента.

Вчера ЦСКА излезе с изявление, че го няма и не е отпътувал за Австрия. По-късно в социалните мрежи футболистът пусна видео от фитнеса, който е на комплекса, в който живее в София, като обаче не е ясно кога е правено то.

В същото време агентът на играча Ернан Банято обясни, че клиентът му е в София, багажът му е загубен и това е причината да не отпътува за Австрия, като никой от ръководството на ЦСКА не го е търсил него или Кайседо.

Междувременно обаче в медиите в Еквадор се появи по-различна информация отново цитирана от агента на играча. Той е дал интервю за предаването „La Trinka” на радио Area Deportiva, в което пък казва, че Кайседо е в Истанбул.

„Жорди Кайседо не липсва, той е с мен в Истанбул. Сега Жорди се наслаждава на ваканцията си“, казва Банято.

"Изненадани сме от изявлението на ЦСКА София, смятаме, че е това е дискредитиране имиджа на играча. Никой не се е свързвал с мен или Жорди, за да попита за него. Знаете ли, че предишният треньор подаде оставка поради различни расистки нагласи към цветнокожите играчи и отборът никога не разкри тази новина“, каза Банято пред радиото.

В същото време бдителни фенове на ЦСКА също направиха свое проучване, според което мениджърът и играча се намират край Босфора.

Турските медии също са в сериозна чуденка какво се случва с футболиста, цитирайки и информациите за трансфер в Тигрес.

Актуално

13:10 28/06 Димитров - Джонсън 6:4; 2:5 - отказване на Гришо
18:00 27/06 ЦСКА – Сепси 0:4
20:00 26/06 БЪЛГАРИЯ - Бразилия 21:25; 19:25; 22:25

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки