Мъри Стоилов: Трябва да работим още в защита (ВИДЕО)

Вижте мнението на треньора на Левски

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов коментира победата над Академия Пандев с 3:1, която донесе на "сините" трофея Георги Соколов. Мъри отличи добри и лоши неща в представянето на своя тим:

"Имаше добри неща и неща, които трябва да подобряваме. Трябва да подобрим динамиката на игра. Играта ни в защита не е най-добрата. Трябва да подобрим динамиката и играта в защита. В атака имахме добри неща - създадохме ситуации и вкарахме красиви голове. Без играта в защита, не можем да разчитаме на постоянни успехи.

Надявам се и мотивацията да се промени в играчите, настроението. Завършихме с добра скорост, добра динамика. Като че ли през първото полувреме имахме повече интересни моменти. В атака имаше добри неща, но казвам, че трябва да работим в защита.

Според мен Ивелин Попов има мускулни проблеми. Понеделник ще стане ясно каква е контузията. Нормални неща са - едва-две травми поред. Може би му дойдоха прекалено много тренировките. Може да се изчистят тези неща и да се преодолеят.

Печелим символични за нашия клуб трофеи. Решихме да има такава купа. Това е добре. Ако продължаваме да работим и върнем организацията в защита, ще имаме един добър отбор. Мисля, че Филип Кръстев остава в Левски. Не съм разговарял с Ивков два дена, така че не мога да кажа", каза още Станимир Стоилов.

Актуално

21:00 11/08 ЛЕВСКИ - ХАМРУН 2:5 след дузпи
21:45 11/08 СЕЙНТ ПАТРИКС - ЦСКА 0:2

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки