Берое надви Янтра с 1:0 (ВИДЕО)

Валери Божинов-младши отново игра за габровския тим

Берое надви Янтра с 1:0 (ВИДЕО)

Берое победи Янтра Габрово с 1:0 в контрола, играна на стадион "Георги Бенковски" в Тетевен. Единственото попадение реализира каращият проби Карим в 85-ата минута.

Берое организира опасна атака в 3-ата минута, когато Спас Георгиев подаде към Стив, който навлезе в наказателното поле на Янтра и стреля, но Християн Василев плонжира и спаси. Минута по-късно Абубакар Тунгара изведе Лукас Мартинс сам срещу Християн Василев, но вратарят на Янтра се намеси и изби в корнер.

Спас Георгиев направи много добър пробив в 8-ата минута, след което стреля от малък ъгъл, но Василев отново се намеси и спаси, избивайки в корнер. Петър Казаков отправи опасен удар от дистанция в 12-ата минута, но встрани от десния стълб на вратата на Иван Гошев. Две минути по-късно след центриране в наказателното поле на Берое, Георги Върбанов стреля с глава, но над напречната греда.

Лукас Мартинс комбинира със Симеон Мечев в 21-ата минута, а халфът стреля опасно, но встрани от десния стълб на вратата на Василев. Серкан Юсеин изведе Спас Георгиев сам срещу вратаря на Янтра в 24-ата минута,  но Василев отново се намеси решаващо и спаси.

Тунгара пусна добър пас в наказателното поле на Янтра в 44-ата към Мартинс, който се опита веднага да стреля, но слабо в ръцете на Василев. През второто полувреме в игра за Берое се появиха четирима от играчите на проби в състава на Петър Хубчев.

В 56-ата минута след много хубав удар на Казаков топката срещна напречната греда на вратата на Гошев. Берое организира добра атака в 72-ата минута, когато Карим подаде на Саид, който центрира в наказателното поле на Янтра, където Лукас Мартинс стреля с глава, но Петър Иванов спаси.

Две минути по-късно Божидар Пенчев центрира от фал в наказателното поле на Янтра, след което Пиргов стреля опасно, но защитник застана на пътя на топката и тя излезе в корнер.

Валери Божинов-младши се появи в игра за Янтра в 82-ата минута. Следващата контрола на Берое е срещу Литекс в петък, докато Янтра среща Дунав Русе в четвъртък.

Берое поведе с 1:0 в 85-ата минута. Карим направи отличен рейд през няколко защитници на Янтра в наказателното поле и след това вкара топката във вратата на Петър Иванов.

Берое: 12. Иван Гошев, 2. Димитър Стоянов, 15. Георги Динков, 3. Димитър Пиргов, 18. Николай Николаев - 6. Серкан Юсеин, 28. Симеон Мечев - 17. Спас Георгиев, 10. Абубакар Тунгара, 29. Стив - 7. Лукас Мартинс

Янтра: 23. Християн Василев, 89. Мартин Ангелов, 5. Костадин Гаджалов, 55. Рафаил Пърликов, 27. Георги Върбанов, 19. Ивайло Михайлов, 6. Петър Казаков, 24. Даниел Гаджев, 10. Ивайло Иванов, 17. Емил Колев, 73. Иван Василев

БФС поздрави Етър за вековния юбилей

Ето какво написаха от централата

Билетите за ЦСКА - Левски вече са в продажба

Пропуските за Сектор "Б" и "Г" са по 10 лева

Етър е вековен!

Легендарния клуб на Велико Търново днес празнува 100 години

Лудогорец е на 90 минути от нов финал за Купата на България

Разградчани изковаха солиден аванс от 3:0 срещу Хебър в първия мач и реваншът изглежда протоколен

Бабич даде почивка на Полонски, за да го съхрани за следващите мачове

Не контузия е причината за смяната на халфа срещу Черно море

Емил Велев: Левски трябва да иска много повече победата

Бившият наставник на "сините" коментира предстоящото последно Вечно Дерби за сезона

Левски U14 разби конкуренцията и стана шампион 3 кръга преди края

Отборът на Георги Коруджиев свърши отлична работа

Етър съобщи имената на още звезди за юбилея

Вижте кои ще участват в празника по случай 100 години футбол във Велико Търново

България U15 с реми срещу Косово (ВИДЕО)

Две дузпи и 1:1 в контрола, играна в Прищина

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки