Радостин Кишишев каза мнението си за драмите в БФС

Вижте какво каза той

Радостин Кишишев каза мнението си за драмите в БФС

Бившият футболен национал на България – Радостин Кишишев, предпочита следващият треньор на футболните национали да бъде българин.

Към днешната дата обаче – предвид информациите, че Младен Кръстаич ще е новият селекционер на българския национален отбор, предпочитанието на Кишишев едва ли ще се реализира.

Тинката, както е известен във футболните среди в България, посочи и причината за слабите резултати на националния отбор по футбол.

„Основната причина е липса на качество. Не успяхме да създадем поколение, което да поеме щафетата от предходното поколение. Това, което се случва, е пагубно за целия футбол в България. Трябва да се адаптираме и да даваме шанс на младите момчета да се изявяват“, коментира той в интервю за Българската национална телевизия.

Бургазлията отличи Димитър Димитров-Херо като подходящ селекционер на „лъвовете“.

„Димитър Димитров се е доказал, бил е в националния отбор и познава обстановката. По-важно е треньорът да е българин. Не мисля, че чужденец би постигнал по-добри резултати. Необходима е добра работа в клубовете. Треньорът на националния отбор няма как да изгради нещо за една седмица. Важно е в клубовете да бъдат подготвени на високо ниво, за да има добри резултати“, добави той.

Бившият играч на Чарлтън, Лийдс, Лестър и Брайтън прогнозира, че един ден Димитър Бербатов заслужено ще стане президент на Българския футболен съюз.

„Борислав Михайлов и Димитър Бербатов са два напълно различни персонажа. Михайлов се изгради като лидер, докато Бербатов тепърва навлиза в такъв етап от живота си. Не съм сигурен колко гладко ще мине нататък неговият път в опита му да стане президент на БФС. Може би някой ден ще стане и той го заслужава. Той и Стоичков са футболистите на най-високо ниво за България“, допълни той.

Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки