Васил Петров: Яд ме е, това беше важен мач за нас

Ето какво заяви наставникът на Спартак Варна след поражението от Хебър

Старши треньорът на Спартак Варна Васил Петров логично бе разочарован от поражението у дома с 0:1 от Хебър в мач от петия кръг на efbet Лига.

„Така е във футбола. Понякога в тази интересна игра създаваш много и пропускаш. Понякога без положения или с едон положение те побеждават. За нас този мач беше много важен и много ме е яд. Сега трябва да се стегнем, продължаваме напред и работим“, заяви наставникът минути след края на мача.

 

„Не заслужавахме да загубим от Славия, сега също не заслужавахме да загубим. Надявам се да се вдигнем по най-бързия начин и да дойдат нашите моменти“, каза още той.

„Мисля, че през седмицата ги аналицирахме. Всичко, което искахме от мача, ни се получи. Те не ни изненадаха. Една грешка на Виктор доведе до един лек гол и това натежа. Пропускахме и дузпа“, коментира развитието на мача Петров.

Относно феновете, той заяви: „Те в продължение на две години ни подкрепят. Съвсем нормално е да има недоволни, но съб благодарен на истинските верни фенове“.

„Смятам, че съм допринесъл с немалко, разбира се с подкрепата на много хора, за година и 8 месеца по този въпрос трябва с други хора да коментирате“, каза той относно бъдещето си.

Васил Петров открои и проблемите с картотеки на някои от новите футболисти: „Днес излязохме с почти същия състав от миналата година. Трима от новите още не са оправени. Моура щеше да помогне със сигурност. Ние работим все още по селекцията и ще видим“.

„Може би трябва да преспим и след това да решим“, завърши той.

Актуално

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки