Паро: ЦСКА бе в безтегловност

Дерби нямаше, отсече легендата на "червените"

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов отправи остри критики към представянето на отбора срещу Левски. "Дерби нямаше, ЦСКА не игра. Дерби има, когато се изправят два отбора. Червеният обаче бе в безтегловност. Тези момчета не знаят какво означава този мач. Наред с това повечето не са класни футболисти, особено в средата на терена. Бавни, тежки - като унгарски товарни коне. Живец нямаше. Все се надявах в един момент някой да "експлодира", да направи нещо на скорост, ама напразно. Всичко ставаше на бавни обороти. Играчите просто не знаеха какво да правят. От време на време Линдсет живваше, но какво може да направи сам момчето? Другите бяха трагични.

Никакво изнасяне на топката, само ритане напред... Десният бек, нашето момче (б.а. - Иван Турицов), струва ми се, че се мисли за някакъв много голям футболист. Наблюдавал съм го и в други мачове, в които прави доста грешки, при това и тактически. В отбрана всички бяха под всякаква критика, нямаше никакво подсигуряване. Не бяха слаби, а много, много слаби. Толкова, че да не си заслужава да ги коментираш. Неприятно ми е да говоря, като гледам такава продукция. Как да направиш дори елементарно сравнение с някой минал тим, на който съм бил треньор.

 

Толкова бездушен отбор никога не е имал ЦСКА, откакто се помня. Но такива са времената. Гледаме да взимаме евтини футболисти, а те взимат големи пари. От показаното се хващаш за главата. Преди време треньорът Любомир Ангелов-Старото се шегуваше, че който се спъвал по улицата, го взимали за футболист. Такива ми изглеждаха червените в дербито. В Левски поне имаше жар, разпалена от българите в отбора. За тяхното ниво сините играха много добрe. Докато армейците бяха трагични, жал ми бе да ги гледам как се мъчат и как не знаят какво да направят. Та дори и как да застанат", заяви Никодимов.

Още от Коментари

"Орлите" записаха една от най-паметните си победи в Европа

Треньорът на Черно море понесе цялата строгост на закона, а другите...

Ръководството на ЦСКА-София се разграничи от най-агресивните фенове, но трябваше да си понесе отговорността

Приказката свърши, няма я вече, откровен е бившият вратар

Легендарният вратар очаква ново класиране на тима в груповата фаза на турнир

Футболът е гадна работа, особено за треньорите, убеден е Михаил Вълчев

"Червените" имат сили да отстранят и Базел

Мъри даде диагнозата: "Този отбор прескочи няколко етапа в своето развитие"

В три поредни мача българският тим бе ощетен от съдиите

Актуално

21:45 25/09 Уелс - Полша 0:1
21:45 25/09 Нидерлалндия - Белгия 1:0
21:45 25/09 Дания - Франция 2:0
21:45 25/09 Австрия - Хърватия 1:3
21:45 25/09 Фарьорски острови - Турция 2:1
21:45 25/09 Люксембург - Литва 1:0
19:00 25/09 Словакия - Беларус 1:1
19:00 25/09 Азербайджан - Казахстан 3:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки