Камерън Нори пропуска турнира в Токио

Вижте и каква е причината

Камерън Нори пропуска турнира в Токио

Британският тенисист Камерън Нори ще пропусне турнира в Токио (Япония) заради карантината, която трябва да премине в Сеул след като се зарази с коронавирус. Настоящият номер 8 в световната ранглиста по тенис при мъжете достигна до четвъртфиналите на надпреварата в Република Корея, но бе принуден да прекрати участието си заради положителен тест за КОВИД-19.

Нори планираше по-късно да играе и на турнира в Токио от 3 до 9 октомври, но няма да успее, което е удар по надеждите му да се класира за финалния турнир на АТП в Торино, Италия през следващия месец

„За съжаление трябваше да прекратя участието си заради положителен тест за коронавирус. Нямам симптоми и се чувствам на 100 процента. Ситуацията е сложна и оценявам добронамереното отношение на домакините от Република Корея“, написа Камерън Нори в профила си в социалната мрежа Туитър.

„Надявах се да пътувам за Токио, но заради периода на карантина, няма да мога да играя там. Нямам търпение да се върна в Европа и да продължа с турнирите“, добави 27-годишният британец.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки