Ювентус се събуди и отнесе Болоня с 3:0 (ВИДЕО)

Влахович, Костич и Милик бяха героите в Торино

Ювентус се събуди и отнесе Болоня с 3:0 (ВИДЕО)

тборът на Ювентус победи Болоня с 3:0 в мач от 8-ия кръг на Серия А. Головете за домакините отбелязаха Филип Костич, Душан Влахович и Аркадиуш Милик.

В 13-та минута Уенстън МакКени бе оставен сам в наказателното поле и стреля с глава след центриране отляво, но топката попадна право в ръците на Скорупски.

В 24-та минута Ювентус осъществи страхотна контраатака, при която Душан Влахович напредна с топка в крака, даде хував пас вляво, а Филип Костич от сравнително малък ъгъл успя с презицен удар да преодолее вратаря на Болоня, за да открие резултата - 1:0. В 31-та минута Аркадиуш Милик стреля, след като бе намерен в наказателното поле от Алекс Сандро, но ударът на поляка бе спасен от Скорупски.

В 51-та минута Милик получи добро подаване на около метър от вратарското поле, но не успя да уцели вратата и топката мина високо над напречната греда. В 59-та минута нова контраатака за Ювентус и нов гол. Страхотна комбинация, при която Костич остави топката на Локатели, който отклони за Куадрадо, а той достави перфектното центриране за Влахович, а сърбинът завърши с глава, за да удвои за "бианконерите".

Само две минути по-късно Куадрадо опита ново подаване, Бонучи не успя да осъществи контакт с топката, но Аркадиуш Милик стреля от въздуха, за да прониже за трети път вратата на Скорупски - 3:0. В 67-та минута Влахович бе изваден от Милик сам срещу вратаря, сърбинът реши да копне топката зад Скорупски, но не успя да уцели вратата.

В 71-та минута Ювентус изпълни корнер, а Милик засече топката с глава, но ударът му срещна напречната греда. Секунди по-късно и Рабио опита късмета си от дистанция, но изстрелът му нямаше сила и Скорупски улови спокойно. В 75-та минута Камбиасо овладя добре на гърди в наказателното поле и стреля от воле, но Алекс Сандро блокира великолепно, за да предотврати гол във вратата на Шчесни.

В 84-та минута се откри страхотна възможност пред Болоня, след като Орсолини получи в наказателното поле и опита с левия крак да намери далечния ъгъл на Шчесни, но топката мина покрай вратата.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки