Николай Киров: Ще търсим варианти и няма да се откажем

„Гледаме да налучкаме схемата, допуснахме лесен гол“

„Стремим се да променим доста неща, най-вече в атака.“

Думите са на Николай Киров след втората последователна загуба на Берое под негово ръководство. Този път старозагорци отстъпиха пред Левски с минималното 0:1 у дома, допускайки гол още в 3-ата минута.

„Гледаме да налучкаме и схемата, с която да се противопоставим по-добре. Създаде се хубава футболна атмосфера днес, дойдоха много хора, но за съжаление не успяхме да ги зарадваме. Много лесно допуснахме голове в нашата врата, както и срещу Славия, а създадохме твърде малко пред противниковата“, посочи Белия.

„Пробваме различни схеми на игра, да видим с коя ще изглеждаме по-офанзивно. Продължаваме. Ще се стремим както на тренировъчния процес, така и в следващите двубои да залагаме повече на атаката. Имаше леки неточности, но е нормално. Трябва да сменяме схемите на игра по време на първенството. Ще търсим различни варианти, няма да се откажем. Ние не трябва да се притесняваме да работим, за да изглеждаме по по-различен начин. Няма на този етап нови попълнения и най-вероятно няма да има. Когато имаш негативни резултати, е нормално да е понижено настроението, но имаме опитни състезатели, които да изкарат отбора от това състояние“, допълни Киров.

Още от БГ Футбол

Вижте подробности

Професор Рамон Кугат със специален подарък

"Червените" загубиха ценно време

Тимът се събира отново на 6 януари, ще ходи на лагер в Турция

Ето и кои си тръгнаха от морския град

Вижте какво написа той тук:

Собственикът на "канарчетата" е готов да заложи на роден специалист

Нападателят игра основно за дублиращия отбор през този сезон

Това е една от последните пречки за финализирането на продажбата на клуба

Актуално

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки