Джони Велинов: Цяла България видя какво стана срещу Лудогорец

Легендата на ЦСКА коментира за NOVSPORT и жребия за Купата

Легендата на ЦСКА Георги Велинов коментира NOVSPORT снощния мач с Лудогорец и жребия за Купата на България. Той бе представител на "червените" при изтеглянето на двойките. 

"Естествено, че съм доволен. Много хубав жребий. Знам, че Гигант имат хубав стадион и ще стане празник за града. Радвам се, че се получи такъв жребий. Искам да пожелая успех на ЦСКА. Подобен тип съперници са винаги опасни, ако се получи подценяване. ЦСКА живна малко и не очаквам да има подценяване. След това вероятно ще играем със Септември, което означава, че имаме голям шанс за четвъртфинала. ЦСКА винаги се стреми да е номер 1 и сега пак ще е така. Нашата цел е да вземем Купата на България и да станем шампиони. Това винаги са големите цели пред ЦСКА и няма как да бъде по друг начин.

Питате ме за мача с Лудогорец снощи? Ами то цяла България видя какво стана. Аз съм от ЦСКА и имам същите виждания като ръководството на клуба. Имаше доста съдийски грешки срещу Лудогорец, но такъв е животът. Все пак играеш срещу Лудогорец, знаете как е. Естествено е, че няма точен критерий кога се използва ВАР. Предполагам, че видяхте и други грешки в други мачове. Аз лично видях да се помага на Левски, както и на други отбори.

Според мен нещата със съдийството в България не бяха толкова зле, но напоследък се натрупаха доста грешки и с ВАР, и без ВАР. Според мен трябва да има точен и ясен критерий и всички отбори да бъдат третирани еднакво. Защото от това ще спечели само българския футбол и съответно ще има шансове да се вдигне нивото на националния отбор".

Още от Коментари

„Кой отбор подкрепяше той в мачовете ни срещу Черна гора и Унгария?“

Вижте подробности

Ментето Кръстаич да си ходи

Нападателят на Тотнъм пред дилема след уволнението на Конте

Ето и подробностите

„Шансовете това да се случи са 50 на 50“, смята Кун

„Утре ще бъде голяма битка“, заяви капитанът на България

„Червените“ с национал №15

„Знам какво представлява този клуб и офертата ми е релевантна"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки