Венци Стефанов: Боби отдавна да ги е пратил Левски в миманса

Президентът на Славия коментира търканията между БФС и Левски

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори по актуални теми от родния футбол. Той коментира напрежението между Левски и Българския футболен съюз, както и наближаващия мач на "белите" с Черно море. Бизнесменът не подмина и темата за шефа на родните рефери Виктор Кашай.

"Промяна категорично трябва да има. Касай ли, Кашай ли, той, както казват сърбите, "няма поема" от българския футбол. За тези 28 години, в които съм във футбола, съм видял много съдии и много техни шефове. А толкова слаб - за първи път. Когато аз съм се занимавал с ръководство на футбола, Кашай е правил "бърррррр" в детската градина. Запишете си, гледайте мача в неделя с Черно море. Имаме двама централни защитници с по четири картона, ако не получат пети ще се прекръстя на Иля Салиев Салиев", заяви босът на Славия.

"Нека, свалям шапка на феновее на Левски, които дават от себе си, за да може все още да го има Левски. Ако Боби Михайлов е на мястото си, то отдавна да е пратил Левски в миманса, при ЦСКА. Но те за това му се отблагодаряват. Но следващия така ще им намаже ските... Преди две години трябваше да преведем парите ни за осигуровките. Бяха около 50 000 лева. Закъсняхме, трябваше да ги преведем в четвъртък и ги преведохме в понеделник, защото ни забавиха плащане. И във вторник, преди да разберат, че сме превели парите, ни се обадиха, че ще ни спрат сметките. А аз съм закъснял, не дължащ. А 40 милиона? Същото беше и с ЦСКА! Това е болка. Не е луд тоя що яде два зелника, а тоя дето му ги дава", продължи Стефанов.

"Когато търсиш промяна, първо трябва да си изряден. Аз мога да си плащам всички задължения и да не мога да си позволя да взема футболисти да съм втори или трети. А не може да хвърлят парите ей така, да имаш 40 милиона задължения и да те търпят. Камъни на нашия стадион? Следващият път билетите за господата левскари ще са 50, може и 100 лева. Не си плащате и това дето чупите. Със сигурност това не са всички левскари, аз имам много приятели от Левски, читави хора. Но има такива, които прекаляват. Тези ме обиждат и за това, което бяха написали на автобуса за детето ми, дано тях да ги стигне. Това е трагедия, как да ги уважавам", добави президентът на Славия.

Още от Коментари

"Показахме добър футбол, особено нашият отбор"

Всеки мач ще е финал за нас, няма да позволя на съдиите да се подиграват със Спартак

Босът на Славия няма основание да атакува съдиите от мача с Лудогорец

2 години без легендата на Черно море

"Единственото нещо, което съм правил през целия си живот, е да играя футбол"

Вижте мнението на футболния специалист

"Сините" пропадат със страшна сила и постоянно търсят "виновник" извън клуба

Гостуването на ЦСКА на "Тича" приковава вниманието

"Червените" завършиха 0:0 с Локо (Сф)

Актуално

12:30 02/12 Берое – ЦСКА 1948
17:00 02/12 ЮЖНА КОРЕЯ – ПОРТУГАЛИЯ
17:00 02/12 ГАНА – УРУГВАЙ
21:00 02/12 КАМЕРУН – БРАЗИЛИЯ
21:00 02/12 СЪРБИЯ – ШВЕЙЦАРИЯ
12:00 01/12 Септември Сф - ЦСКА 1:2
15:00 01/12 Лудогорец - Левски 0:0
17:00 01/12 КАНАДА - МАРОКО 1:2
17:00 01/12 ХЪРВАТИЯ - БЕЛГИЯ 0:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки