ОБЗОР: Изиграха се 3 отложени мача на Югозапад

Вижте как приключиха срещите и коментарите след тях

ОБЗОР: Изиграха се 3 отложени мача на Югозапад

На стадион Сливнишки герой в град Сливница се игра отложен мач от 7 кръг между отборите на местния Сливнишки герой и ФК ЦСКА 1948 ІІІ.  

Срещата беше ръководена от Владислав Макавеев, асистиран от Станислав Станев и Павлета Рашкова.  Мачът беше доста оспорван и изпълнен с много пропуски.

Първия гол отбеляза Антон Бакалов от гостите. Опитите на футболистите на двата тима да променят нещата на терена се оказаха безуспешни и през първата част и при резултат 1:0 за отбора на гостите се прибраха на почивка. През втората част на срещата зрителите видяха три отбелязани гола, от които два във вратата на гостите и един на домакините. В 58-ма минута Йордан Попов  от Героя тръгна фронтално срещу вратата на гостите, върна мигновено топката към  Василийе Милованович и той я изпрати във вратата на Николай Горанов за 1:1. В 71-ва минута след центриране от ъглов удар отдясно в наказателното поле на гостите Йордан Попов скочи над всички и с глава изпрати топката във вратата на Николай Горанов за 2:1. В 85-та минута се случи най-неочакваното на терена. Тогава вратаря на домакините Димитър Симеонов изрита слабо и неточно топката напред, тя попадна у нападателя Антон Бакалов и той го направи безпомощен за 2:2. Пореден отличен мач направи бившият футболист на Беласица , сега с фланелката на Сливнишки герой, Йордан Тодоров.

На стадион „Христо Ботев“ в град Ихтиман се срещнаха местния ОФК Ботев и Славия ІІ . Това бе отложен мач от 7 кръг за първенството на ЮЗ трета лига. Победата бе от изключително значение за отбора на домакините и те направиха всичко възможно да зарадват своя наставник Валери Свиленов и зрителите, дошли да ги наблюдават. Първия гол в срещата в 28-ма минута отбеляза Владимир Бахъров, който се възползва от избита топка от защитата на гостите и я изпрати неспасяемо във вратата на Илиян Илиев. Изравнителното попадение в 41-ва минута бе дело на капитана на гостите Валентин Петров, който с шут от 15-16 метра направи безпомощен вратаря Филип Димитров.  В 53-та минута Борис Димитров от отбора на гостите си отбеляза автогол и резултата стана 2:1. В 60-та минута Борислав Балджийски покачи на 3:1. Две минути по-късно Самуил Стойнев успя да намали на 3:2. В 86-та минута Румен Рангелов изравни за 3:3. Минута по-късно главният съдия Димитър Буров, който ръководи отлично срещата, отсъди дузпа в полза на гостите, която капитанът Валентин Петров пропусна. В ответна атака на  футболистите на Ботев Борис Янков хвърли в екстаз зрителите , изпращайки топката в мрежата на Илиян Илиев за 4:3.

На стадиона в Панчарево в отложен мач от 8 кръг за първенството се срещнаха отборите на ЦСКА София ІІ и Пирин Разлог. Този мач се ръководи отлично от главния съдия Мурад Адем. Като цяло срещата премина под диктовката на възпитаниците на Стамен Белчев. Неумението  за реализиране на чисти голови положения отблизо излязоха на преден план за отбора на младите армейци. Първи откриха резултата гостите в 6-та минута , след като в средата на терена бе направена грешка, топката бе отнета и при контраатака на Николай Димиров, той изведе перфектно Марио Димитров , който с директен обстрел изненада вратаря Алекс Божев за 0:1. Домакините все повече затягаха обръча през вратата на Пирин Разлог. В 31-ва минута Петър Жабов от отбора на домакините от 20-тина метра с топовен изстрел изненада вратаря Захари Димитров за 1:1. Най-чистото си голово положение през втората част на срещата младите армейци проиграха в 72-ра минута, когато  след центриране в наказателното поле на гостите Алесандро  Николов не успя от няколко метра да простреля вратаря на Пирин Разлог Захари Димитров. На три пъти и гредите помогнаха на отбора на Пирин Разлог.

„Резултатът е нереален на база играта на терена. Илиян Антонов, Павел Жабов, Симеон Александров  и Алесандро Николов направиха непростими пропуски срещу вратата на гостите. Следващият ни мач ще бъде в понеделник на стадион Българска армия срещу отбора на Оборище Панагюрище”, сподели старши треньорът Стамен Белчев пред кореспондент на Novsport.com.

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

Дунав повали Септември Сф с 2:1 след греди и червен картон (ВИДЕО)

Русенци се изкачиха до десетото място в класирането на Втора лига

Треньорът на „соколите“ ги похвали след успеха

„Поздравявам момчетата, тъй като изпълниха задачите”, заяви Росен Кирилов

Изненада: Монтана се раздели с треньора

Николай Митов напусна „Огоста“

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки