Пике и Шакира стопили ледовете?

Испанецът ще се мести във Флорида, за да е близо до децата си

Шакира и Жерар Пике не слизат от новинарските хроники след раздялата си през лятото след 12-годишна връзка. Оттогава постоянно се съобщава различни скандали между двамата, свързани най-вече с попечителството на двамата им синове.

Футболистът дори прекрати кариерата си преди дни и се заговори, че ще се премести във Флорида, където колубийската певица планира да замине с момчетата.

Сега в. „Марка“ съобщава, че Шакира и Пике са стоплили сериозно отношенията си и дори може да се стигне до обрат във връзката им. Напоследък двамата често са говорили помежду си. Това е станало, след като 45-годишната певица пусна новия си хит „Monotony“, в който се предполага, че пее за отношенията си с бившия испански национал. Новината се потвърждава и от аржентинската телевизия „TN“.

Преди дни Жерар Пике е посетил болницата в Барселона, където е настанен бащата на Шакира. 91-годишният Уилям Мебарак Чадид в тежко здравословно състояние. Той през лятото беше приет в клиника, след като получи сериозни наранявания на главата при падане.

След като напуснал лечебното заведение, Пике се прибрал у дома, а веднага след него пристигнала и Шакира. Според информациите, тя е помолила 35-годишния испанец да остане до нея в трудния момент покрай влошеното здравословно състояние на баща й.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки