Боримиров, Пелето, Бабангида и Коприваров отново в игра за Левски

Вечното дерби с ЦСКА е под наслов „Обединени в грижа за мъжкото здраве“

От Левски разкриха част от отбора си за приятелското дерби с ЦСКА на ниво ветерани, което ще е под наслов „Обединени в грижа за мъжкото здраве“ и цели да привлече обществения интерес към регулярните прегледи.

Ето какво съобщиха „сините“, без редакторска намеса от Novsport.com:

Бронзовият медалист от САЩ 94 Даниел Боримиров, както и съотборниците му от Дрийм тима на „Левски“ Станислав Ангелов, Милан Коприваров и Емил Ангелов ще се изправят срещу съперниците си от „ЦСКА-София“ в демонстративен мач под наслов „Обединени в грижа за мъжкото здраве“. Към тях ще се присъединят представители на трите лечебни заведения – Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда, Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Сърдечно-съдов център и Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Младост - специалисти в различни области на медицината. Инициативата е посветена на Месеца на мъжкото здраве – ноември. Двубоят ще се проведе на 17 ноември.

Данните показват, че ракът на простатата е един от най-често диагностицираните в България. Той често се развива без симптоми и най-сигурният начин за благоприятен развой на заболяването са редовните прегледи при уролог и профилактичните изследвания. Препоръчва се всички мъже над 50-годишна възраст да бъдат преглеждани поне веднъж годишно от уролог, а тези с фамилна обремененост да започнат с редовните прегледи от 45-годишна възраст.

Аджибадем Сити Клиник полага непрестанни усилия, за да повиши осведомеността за здравословните проблеми, засягащи мъжете. С тази инициатива Аджибадем Сити Клиник, „ПФК Левски“ и „ПФК ЦСКА-София“ целят да привлекат обществения интерес към регулярните прегледи и навременната превенция, както и да постави въпроса за личната отговорност към собственото здраве и излизането от зоната на комфорт.

Още от Любопитно/Жълто

Еманюел Макрон с изключителна прогноза за осминафинала на „петлите“

Бившият английски национал се шири в луксозен апартамент

Нападателят с ужасяваща статистика, счупи част от резервната скамейка

Вижте подробностите за случилото се в Амстердам

Мъж нахлу на терена по време на мача и развя флаг с цветовете на дъгата

Пореден скандал на Световното първенство

Какво каза Фелипе VI на футболистите прочетете тук:

„Нека се молим за край на всички конфликти", каза 86-годишният аржентинец

„Билд“ призова националния отбор да напусне Мондиала

Актуално

13:30 04/12 ЛУДОГОРЕЦ - ЛЕВСКИ 2:1

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки