Гари Невил към Юнайтед: Прекратете на момента договора на Роналдо!

Легендата на клуба е разочарован от отношението на португалеца

Гари Невил към Юнайтед: Прекратете на момента договора на Роналдо!

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед – Гари Невил, призова ръководството на клуба незабавно да прекрати договора на Кристиано Роналдо. Португалецът забърка огромна каша на „Олд Трафорд”, давайки скандално интервю пред британския журналисти Пиърс Морган.

Невил, който в момента се изявява като футболен анализатор, вярва, че „червените дяволи” трябва да действат незабавно, за да покажат, че никой не е по-голям от клуба. Той вярва, че Роналдо може да послужи като отрицателен пример за останалите играчи в отбора, които в бъдеще също могат да си позволят да критикуват открито клуба.

„Не, не мисля, че той иска да отстъпи по някакъв начин. Ако искаше да го направи, той нямаше да даде това интервю. Той отлично знаеше, че ще предизвика всички тези заглавия в медиите и че това ще доведе до края на кариерата му в Манчестър Юнайтед. Чудя се какво правят от клуба в момента, защото те отлично знаят, че трябва да прекратят договора му или в противен случай ще създадат прецедент и всеки един играч ще може да ги критикува в бъдеще”, сподели Невил.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки