Собственикът на Пирин разпоредил изгонването на футболисти

Вижте подробности

Лично собственикът на Пирин (Благоевград) Пол Белогур е наредил от отбора да бъде освободен Николай Бодуров, пише "Мач Телеграф". Бизнесменът се е обадил от САЩ и е разпоредил да се приемат по-крайни и радикални мерки, за да се спре пропадането на отбора. Белогур е оставал крайно разочарован от загубата на "орлетата" с 0:2 от аматьорския Чавдар (Етрополе) в турнира за Купата на Българя.

Бившият национал е бил с последно предупреждение за освобождаване от отбора още след мача с Ботев Пловдив в Коматево (1:3) на 15 октомври. Тогава Белогур също е имал забележки към опитния бранител и към капитана Петър Занев. Бодуров обаче остана в тима, а клубът предприе треньорска смяна и на мястото на Красимир Петров бе назначен Христо Янев.

Генерална промяна на терена обаче не се забелязва, въпреки важната победа над пряк конкурент на дъното като Спартак Варна на стадион "Христо Ботев". Така в крайна сметка метлата засегна футболистите, като Бодуров е бил изрично споменат от Белогур като човек, който трябва да бъде изваден от състава. Причината е, че той не е оправдал очакванията не просто да покаже повече класа в центъра на защитата, но и да поведе съотборниците си към по-солидно представяне.

Актуално

13:30 04/12 ЛУДОГОРЕЦ - ЛЕВСКИ 2:1

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки