Селекционерът на Мароко обясни за Боно

Той трябваше да започне, но след това не се появи

Селекционерът на Мароко обясни за Боно

Селекционерът на Мароко Уалид Реграри говори след победата с 2:0 срещу Белгия, която е една от големите изненади след началото на Световното първенство в Катар.

Той похвали Хаким Зиеш за силното му представяне и даде пояснения за мистичното отпадане на вратаря Боно в последния момент.

Стражът беше на терена, участва в загрявката и пя националния химн, но не застана под рамката на вратата по неясни причини. Коментаторите на BBC забелязаха, че пази Мунир Мохамеди едва към края на първата част. По информация на BBC и LEquipe става въпрос за проблем с очите и световъртеж.

„Боно получи удар срещу Хърватия, не беше съвсем готов. До последния момент изчаквахме, но след загрявката, точно преди мача, не се чувстваше добре и имаше доблестта да даде път на някой друг. Ако искаш да си в моя състав, трябва да се чувстваш на 100%. Ясин знае това и отстъпи мястото си на Мунир, който направи страхотен мач“, обясни Реграри и похвали Зиеш.

„Познавате това момче, невероятно е. Отново играе с дух за националния отбор. Това, което много хора казват за него, че е луд, че е труден за контролираме, че не помага на отбора, не е вярно. Според мен, ако му дадеш любов и му вдъхнеш самочувствие, би умрял за теб. Точно това му давам“.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки