Локо (Пловдив) с важно уточнение около ситуацията с трансферите

Известно е, че по медиите има информации, че клубът ще се раздели с основни играчи

От ръководството на Локомотив Пловдив излязоха с позиция след последните информации, че клубът ще се раздели с основни футболисти, които ще преминат в тима на ЦСКА 1948. Шефовете на „смърфовете“ уточниха, че всички входящи и изходящи трансфери имат за цел по-доброто и устойчиво развитие на клуба. 

"Уважаеми локомотивци,

В последните няколко дни наблюдаваме поредица от публикации, касаещи отбора. Решихме да внесем яснота по тези въпроси, които вълнуват “черно-бялата” общественост по време на зимната пауза.

По отношение на евентуални бъдещи трансфери:

Ръководството се отнася сериозно и отговорно към управлението на ПФК Локомотив. Подхождаме към клуба и като едно работещо предприятие, като всичко, което се извършва (включително и входящи и изходящи трансфери) е в името и интересите му. Ако дадена информация стане факт – тя винаги се обявява само и единственото на официалния ни сайт. Всички трансфери, независимо от и в кой отбор, са продиктувани с цел – по-доброто и устойчиво развитие на клуба, както и бъдещата политика за налагането на млади футболисти в състава.

Относно оттеглянето на Ръководството и смяна на собствеността:

Официално съобщаваме, че това не отговаря по никакъв начин на истината. “Информацията” е спекулативна, като не изключваме възможността тя да идва от наши “доброжелатели”. Това, за съжаление, няма да е нито първата, нито последната такава “новина” за любимия ни отбор, която няма общо с истината.

От Ръководството на ПФК Локомотив".

Още от Локомотив (Пд)

Алфа Конте и Хорге Сегура са пред официален дебют

"Не искаме да влизаме в полемики", обявиха от клуба

Треньорът на Локо Пд видя позитиви от представянето на тима, но и негативи

Босът на "смърфовете" остана доволен

Таско Тасков не храни добри чувства към Лъчезар Димитров

Матей изпусна дузпа при 1:1 с Локо Пд

Вижте и групата на "смърфовете"

Отборът се прибра от лагера си в Турция

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки