Наполи е на крачка от подпис с един от героите за Мароко на Мондиала

Вижте и за кого става на въпрос

Наполи е на крачка от подпис с един от героите за Мароко на Мондиала

Лидерът в Италия Наполи е все по-близо до привличането на една от звездите на Мароко от Мондиала в Катар. Партенопеите преговарят с Анже за халфа Азедин Унахи, като двете страни може скоро да стигнат и до сделка, пише "Калчомеркато".

22-годишният Унахи имаше ключова роля за успеха на "атласките лъвове" в емирството, където тимът достигна до 1/2-финал. Той игра във всички мачове. Доброто му представяне пък привлече интереса на доста клубове в Европа, като клубът от Неапол може да срещне конкуренция за подписа му в лицето на Лестър и Лион.

Точно това е и причината южняците да забързат преговорите за мароканеца, надявайки се така да си гарантират, че ще го вземат в състава си, преди някой друг да ги изпревари. Италианците дори са склонни да откупят правата на играча сега, но да го оставят да доиграе сезона в Анже под наем.

Междувременно на "Диего Армандо Марадона" се опитват да се разделят с Диего Деме, за да освободят място за Унахи. Интерес към 31-годишния футболист има от турския Адана Демирспор, който е воден от Винченцо Монтела. Халфът обаче не бърза с решението си, като чака предложение от Бундеслигата, където игра години наред за РБ Лайпциг.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки