Майкъла: Очаквам титлата да е червена!

"Най-важното е да бием Левски и Лудогорец", заяви той

Бившият футболист, селекционер и изпълнителен директор на "армейците" Георги Илиев сподели очакванията си за предстоящия пролетен дял от шампионата и заяви, че иска феновете на ЦСКА - София да се върнат на стадиона и отборът да вдигне титлата. Майкъла коментира, че третото най-важно нещо, което трябва да се случи през тази година, е да започне строежът на стадиона.

"През пролетта очакванията ми са за положителна за ЦСКА развръзка. Очаквам, че титлата ще е "червена" и през втория полусезон да побеждаваме. Най-важното е, че трябва да бием Лудогорец и Левски, за да станем шампиони. Дано имаме добри трансфери.

До този момент привлякоха само Тобиас Хайнц. Би трябвало да вземат още някой футболисти. Хайнц казват, че е добър играч. Не зная защо е освободен от Швеция и пратен в Норвегия, но ако беше много добър - сигурно щеше да е в Швеция.

Иначе се говори, че е бил доста сериозен играч. Дано да е наистина така и да го покаже в ЦСКА. Визитката му е добра и за мен това е положително, но трябва да го видим както в контролните срещи, така и в официалните мачове. Искам да чуя и мнението на треньора Саша Илич, но ще го видим като започнат мачовете", заяви той .

"Трябва да се върнат феновете на стадиона. Това е много важно и ръководството трябва да работи повече в тази посока и агитката да види нещо сериозно в ЦСКА. Очаквам, че тази година точно това ще се случи. Първо да се върнат феновете на стадиона, второ да станем шампиони и да започнем строежа на новия стадион!", добави легендата на "червените".

 

Още от Коментари

„Кой отбор подкрепяше той в мачовете ни срещу Черна гора и Унгария?“

Вижте подробности

Ментето Кръстаич да си ходи

Нападателят на Тотнъм пред дилема след уволнението на Конте

Ето и подробностите

„Шансовете това да се случи са 50 на 50“, смята Кун

„Утре ще бъде голяма битка“, заяви капитанът на България

„Червените“ с национал №15

„Знам какво представлява този клуб и офертата ми е релевантна"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки