ТОП 3 Букмейкъри за онлайн залози през 2023 г. - Класация от Betenemy

Вижте подробности

ТОП 3 Букмейкъри за онлайн залози през 2023 г. - Класация от Betenemy

Сигурни сме, че няма почитател на спортните прогнози, който да не се интересува от възможно най-добрите оператори на пазара. Точно по тази причина обръщаме внимание на реномираните букмейкъри за онлайн залози в платформата на Betenemy. Анализаторите се стремят да проследяват всички налични условия и промоции, правят независими анализи и винаги се ориентират към лицензираните брандове на пазара. Понякога е трудно да открием някакви видими разлики, но експертите могат да посочат с лекота точно тях, правейки нашия избор далеч по-лесен. Нека обърнем внимание на водещите фигури, но също така да запомним, че това не е традиционна класация, в която ги нареждаме като водещи, а се фокусираме върху основната класация. 

Няма как да не започнем с новото лице на пазара – Betmarket. Всеки един почитател на спортните залози знае, че новите оператори са готови да изненадат със сериозни промоции и най-различни пазари. Брандът стартира своята дейност през декември и се закани, че ще промени лицето на индустрията, като най-вероятно ще видим резултати през следващата година. В момента откриваме активирането на стартови промоции с основен бонус код, следователно ще препоръчаме да обърнете внимание на анализите на експертите. 

Betano най-вероятно няма място за представяне, след като през цялото световно първенство в Катар беше забелязан като основен спонсор на събитието. Брандът може да ни изненада с добри условия, разнообразие от спортни залози и дисциплини, както и оригинални игри – мисии и 0% марж. Тук ще открием, че има място за абсолютно всеки почитател на спорта, а е и много възможно да откриете присъствието на дисциплини, за които никога не сте чували. Не случайно е смятан за фаворит, след като получава награди за бърз старт, както и от технологични издания. 

Winbet също не може да ни изненада при избора на анализаторите, както и този на феновете. Ще открием, че този оператор има винаги иновативни идеи, както с промоции, така и с нови решения за своите играчи. Идеологията тук е насочена към създаването на колкото се може повече предизвикателства, както и опции като пряко предаване, достъп до всички залози през мобилно приложение и други. Внимание ни прави, че освен добри реклами, тук откриваме и доста бързи решения и въвеждане на нови видове залози. Родният оператор следи световната сцена и знае как да предложи на всички възможно най-доброто. 

Сигурни сме, че няма човек, който да не е запомнил музикалните реклами на Palms Bet. Освен тях ще открием, че това е бранд с доста сериозен опит в индустрията. Той беше един от първите, които предложиха спортен бонус, фентъзи футболна лига (включително и българска такава), възможност за състезания за доста сериозен футболен джакпот и други. Брандът никога не изненадва и с различни интересни игри – често някои от тях не изискват правенето на залог. Бонус програмата също е уникална по рода си и може да даде доста сериозно предимство на всеки спортен фен. 

Не на последно място ще поставим и Bet365. Този оператор започва своята дейност в зората на 90-те години и днес вече може да се смята за един от световните хегемони. Да, няма да открием възможно най-впечатляващата промоционална програма, както биха посочили и повечето фенове, но полето с промоции ще покаже, че много често именно предимството е в техни ръце. Тук откриваме опции като кеш-аут, създаване на залог, гаранция при смяна, бързо изплащане за спорт и много други. 

Сега е моментът да обърнем внимание и на отговорната игра. Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Препоръчваме винаги да играете за удоволствие, но не да преследвате нереални печалби. Една от причините е, че всичко, което сте гледали в Холивуд, просто е сценарий. Хазартът крие много рискове и точно по тази причина не може и не трябва да се опитвате да забогатеете бързо или да правите неразумни залози. Обърнете вниманието на секцията на анализаторите за отговорната игра, както и на същата при всеки един букмейкър! 

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки