Илиан Илиев: Търсим двама нови в атака

Вижте коментара на треньора след ремито на Черно море с Етър

„Като за зимата е нормално да е толкова студено. Даже е добре, тъй като и в първенството може да има такова време.“

Това каза треньорът Илиан Илиев след равенството между Черно море и втородивизионния Етър в контрола, завършила при резултат 1:1. Наставникът на „моряците“ посочи, че търси 2 нови попълнения в атака и се надява те да пристигнат навреме.

„Контролата е полезна от тази гледна точка, че видяхме тези, които знаем, че са валидни опции и те показаха ниво. Докато останалите, които трябва да го покажат и го говорим два-три, че и повече месеци, и да заявят, че искат да играят или да са конкуренция на тези, които играят по-често, видяхме, че ще ги чакаме още време, но със сигурност няма да е много“, заяви Илиев.

„Направихме хубави неща, естествено някои неща от завършващата фаза не успяхме да отбележим, но както сме говорили и друг път – не са толкова важни резултатите, важното е, че се създадоха ситуации, не ги завършихме…, но от тази гледна точка знаете, че чакаме двама души в атака, предвид на това, че се разделихме скоро и със Закариа Беншаа. Там трябва малко да се подсилим, за да повдигнем класата на отбора. Говорим, че търсим двама атакуващи футболисти. С идването на Александър Василев мисля, че при крайните защитници има сериозна конкуренция и то си личи по представянето им. В средата на терена с Арлинд Дакай имаме някаква конкуренция, но тези, които не играха много време миналата година, не са и показали, че сме сгрешили в избора си. В атака, особено по фланговете трябва да се показва повече. И Велислав Василев, и Ангел Ангелов и Николай Златев са си наши момчета, но това няма значение, наши или не наши, трябва да излязат на терена и да заявят, че искат да играят. До началото на първенството двамата нови трябва да дойдат - трябва да намерим. Въпросът е да дойдат навреме. Не сме се спрели върху точните хора, ако сме се спрели на тях и ги знаем кои са щяха да са тук. Продължаваме да търсим“, посочи той.

Още от Интервютa

„Няма как да работим с „промяната“, които като скакалци опоскаха държавата“

Вижте интервю с Мартин Моран

Техническият директор на БФС говори след завръщането на тима от Унгария

"Срещнахме силен противник", каза той след контролите с Полша

Вижте подробности

Селекционерът на Италия коментира загубата от Англия

Президентът на БФВ с интервю преди Общото събрание

„Искахме да намерим още един противник за контрола, но не успяхме“

Вижте първите му думи като треньор на Хебър

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки