Кристиано кани четирима от Юнайтед в Рияд

Звездата искал да си вземе подобаващо довиждане с приятелите

Кристиано кани четирима от Юнайтед в Рияд

Кристиано Роналдо е поканил четири звезди на „Манчестър Юнайтед“ да го посетят в Рияд.

Става въпрос за големите му приятели от общите времена в „Реал“ (Мадрид) – Каземиро и Рафаел Варан. А също така за сънародника му Бруно Фернандеш и английския национал Хари Магуайър.

Роналдо е предложил да плати всички разходи по пътуването на карето, което да гледа някой негов мач в новия му клуб „Ал Насър“. Звездата искал да си вземе подобаващо довиждане с приятелите, след като не е стъпвал в Манчестър от ноември. Тогава Роналдо даде скандалното интервю пред Пиърс Моргън, което доведе до уволнението му от „Олд Трафорд“. В момента Кристиано изпитва сериозни трудно в Саудитска Арабия и не е вкарал гол в два мача.

Без него обаче „Манчестър Юнайтед“ е преобразен. Отборът продължава битката на четири фронта, след като срази „Рединг“ с 3:1 за Купата на Англия. И трите гола паднаха по бразилски – два на Каземиро и един на Фред. Завръщането на Пол Инс на „Олд Трафорд“ се вгорчи още повече от червен картон на Анди Керъл за два изключително груби фаула.

Капитанът Хари Магуайър заяви след мача, че няма намерение само да запълва дупки. Треньорът Ерик Тен Хаг го пусна за първи път титуляр от три седмици. Но не му позволи трансфер в „Астън Вила“ през този трансферен прозорец.

„Манчестър Юнайтед“ е на финал за купата на лигата, вече е в петия кръг за Купата на Англия, на 1/16-финал в Лига Европа срещу „Барселона“ и в битка за Топ 4 във Висшата лига. И резултатите рязко се подобриха от момента, в който Роналдо реално отпадна от титулярния състав, а по-късно въобще и от клуба.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки