Нареси: В Лудогорец се адаптирах по-бързо, отколкото очаквах

„Създадохме големи очаквания със страхотните мачове срещу Бетис и Рома“

Халфът на Лудогорец Педро Нареси даде интервю в Бразилия, в което говори за адаптацията си в Разград. Той беше привлечен през септември от Сеара.

„Беше по-добре, отколкото очаквах - адаптирах се много бързо. Разбира се, бразилците ми помогнаха много за това, но на терена успях да направя много минути и да покажа добро представяне, играейки във важните мачове от първенството, Купата и в Европа. Имам още много да се развивам и да уча от европейския футбол и неговата култура, но тези първи месеци бяха страхотни“, каза Нареси пред UOL.

„Това е първата ми подготовка заедно с отбора. Малко е по-различна от Бразилия, но е от голямо значение, защото все още имаме шанс да спечелим на трите места, където се състезаваме и нашата подготовка се базира на това, гарантирайки шампионската титла и Купата на България, както и изненада в Лигата на конференциите. Създадохме големи очаквания, защото изиграхме страхотни мачове срещу Бетис и Рома и това е нашето ниво“, коментира още той.

Педро Нареси изигра 12 мача във всички турнири за Лудогорец през есента, като успя да се утвърди в халфовата линия на тима.

Още от Интервютa

Вижте подробности

Селекционерът на Италия коментира загубата от Англия

Президентът на БФВ с интервю преди Общото събрание

„Искахме да намерим още един противник за контрола, но не успяхме“

Вижте първите му думи като треньор на Хебър

Вижте интервю със Зейн Ноулс

Вижте интервю на Стефан Савич

„Допуснахме леки голове, оставам с горчив привкус“

Вижте мнението на спортния директор на клуба

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки